Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sistem nou cu aprindere prin LED pentru industria de procesare a cărnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 octombrie, 2013

Potrivit globalmeatnews.com, un leader pe piața furnizorilor de iluminat speră să-și extindă operațiile în sectorul cărnii oferind ceea ce se vrea a fi primul sistem specialist de aprindere prin LED pentru inspecția produsului în unitățile de procesare carne.

Rig-A-Lite a fost prezent la Expoziția Internațională pentru Producere și Procesare din Atlanta să demonstreze noul sistem, iar reprezentantul Ross Blanford a declarat că a fost capabil să furnizeze 60 000 de ore de lumină cu mentenanță zero.

Totodată, acest sistem a fost capabil să facă față variațiilor mari de temperatură și s-a dovedit a fi potrivit pentru depozitele de congelare, iar potrivit afirmațiilor lui Blanford acest sistem ar putea salva costurile.
”Folosind aprinderea prin LED înseamnă mai puțină energie și categoric, poate salva 26% din consum comparabil cu sistemele fluorescente.” (ER)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...