Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sisteme integrate in productia si distributia carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre importantii producatori si distribuitori de carne din zona Harghita – Covasna urmeza a-si gestiona eficient activitatea, cu ajutorul sistemelor Senior ERP, Senior Visual IBI si Senior SFA, anunta centruldepresa.ro. controlul integrat si posibilitatea monitorizarii in tim real al activitatilor specifice industriei alimentare, sunt doar cateva dintre multiplele cerinte la care raspund sistemele.

Compania distribuie produse in judetele Covasna, Harghita, Mures Sibiu si Brasov, prin magazine proprii. Cu ajutorul platformei integrate formata din Senior SFA se urmareste eficientizarea fortei de vanzare, iar Senior Visual IBI este sistemul de analiza interactiva a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software.

Se obtine astfel acces la functionalitati esentiale domeniului: urmarirea termenelor de valabilitate si a trasabilitatii loturilor, controlul soldurilor clientilor, preluarea si transmiterea rapida a comenzilor la sediul companiei, cresterea vitezei de facturare, urmarirea ceheltielilor. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...