Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sisteme integrate in productia si distributia carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre importantii producatori si distribuitori de carne din zona Harghita – Covasna urmeza a-si gestiona eficient activitatea, cu ajutorul sistemelor Senior ERP, Senior Visual IBI si Senior SFA, anunta centruldepresa.ro. controlul integrat si posibilitatea monitorizarii in tim real al activitatilor specifice industriei alimentare, sunt doar cateva dintre multiplele cerinte la care raspund sistemele.

Compania distribuie produse in judetele Covasna, Harghita, Mures Sibiu si Brasov, prin magazine proprii. Cu ajutorul platformei integrate formata din Senior SFA se urmareste eficientizarea fortei de vanzare, iar Senior Visual IBI este sistemul de analiza interactiva a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software.

Se obtine astfel acces la functionalitati esentiale domeniului: urmarirea termenelor de valabilitate si a trasabilitatii loturilor, controlul soldurilor clientilor, preluarea si transmiterea rapida a comenzilor la sediul companiei, cresterea vitezei de facturare, urmarirea ceheltielilor. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...