Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sisteme integrate in productia si distributia carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Unul dintre importantii producatori si distribuitori de carne din zona Harghita – Covasna urmeza a-si gestiona eficient activitatea, cu ajutorul sistemelor Senior ERP, Senior Visual IBI si Senior SFA, anunta centruldepresa.ro. controlul integrat si posibilitatea monitorizarii in tim real al activitatilor specifice industriei alimentare, sunt doar cateva dintre multiplele cerinte la care raspund sistemele.

Compania distribuie produse in judetele Covasna, Harghita, Mures Sibiu si Brasov, prin magazine proprii. Cu ajutorul platformei integrate formata din Senior SFA se urmareste eficientizarea fortei de vanzare, iar Senior Visual IBI este sistemul de analiza interactiva a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software.

Se obtine astfel acces la functionalitati esentiale domeniului: urmarirea termenelor de valabilitate si a trasabilitatii loturilor, controlul soldurilor clientilor, preluarea si transmiterea rapida a comenzilor la sediul companiei, cresterea vitezei de facturare, urmarirea ceheltielilor. (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...