Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sistemul VIV ACTIV – prin Nutristar Romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sistemul VIV ACTIV este dezvoltat de CCPA – Franta, un proiect care a presupus peste opt ani de testari. Produsele VIV ACTIV sunt: Rumiviv, pentru diete bogate in proteine slubile; Amiviv, pentru diete echilibrate in proteine, bogate in energie solubila si conditii acidogenice, si Turboviv, pentru diete bogate in fibre si grasimi. Compozitia produselor are la baza extracte de plante si adaosuri de vitamine si minerale.

EFECTE:
1.Cresterea valorii proteinelor prin 2 directii:
Sistemul VIV ACTIV protejeaza proteinele din ratie, acestea regasindu-se in cantitate mai mare, la nivel intestinal. Astfel, are loc cresterea nivelului proteinelor By-pass. De asemenea, extractele de plante stimuleaza productia de proteine de origine microbiana, in rumen.
2.Securizarea amidonului din ratie. Digestie inbunatatita a nutretului, datorita unei valorificari ridicate a amidonului din ratie si a securizarii sale. Scade astfel riscul acidozei metabolice, controland mai bine pH-ul ruminal, imbunatatindu-se indicii de reproductie.

In concluzie, prin acest sistem, se protejeaza proteinele si amidonul din ratie, impotriva disiparii/descompunerii la nivelul rumenului, precum si formarea de complexe, sub influenta extractelor din plante care protejeaza nutrientii.

Beneficii :
-pentru rumegatoarele din ingraasatorii(taurasi, berbecuti, etc.) se garanteaza un spor mai bun cu 5-10 la suta. De exemplu, pentru taurasii la ingrasat se garanteaza un spor suplimentar de 40-70 de grame pe zi.
Productia de lapte creste cu 6-8 %.
Scade riscul de acidoza.
Se imbunatatesc indicii de reproductte
Rentabilitate a produsului de 1:8 (opt lei castigati la unul investit)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...