Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Site-uri utile

Autor: Meat MIlkvineri, 7 februarie, 2014

http://www.icbmv.ro/ro/

Institutul pentru Controlul Produselor Biologice şi Medicamentelor de uz Veterinar prezintă publicului, prin intermediul acestui portal, informaţii privind legislaţia specifică, ştiri actualizate din domeniu, materiale privind farmacovigilenţa veterinară şi – nu în ultimul rând – date istorice şi informaţii curente despre compartimentele ICBMV.

Institutul actual, sub denumirea iniţială de Laborator de Control Ştiinţific al Produselor Biologice de Uz Veterinar, a fost înfiinţat în anul 1954, având ca obiectiv controlul produselor biologice de uz veterinar fabricate de unităţile producătoare, îmbunătăţirea calitativă prin cercetări ştiinţifice proprii în scopul asigurării sectorului zootehnic cu produse biologice, seruri şi vaccinuri de bună calitate.

ICBMV avizează şi propune introducerea în practică de noi preparate, după experimentarea lor, asigură întreprinderilor producătoare tulpini microbiene şi virusuri necesare fabricării preparatelor, rezolvă litigiile referitoare la eficacitatea produselor, dintre producători şi beneficiari.

http://asociatia.ijarul.ro/index.html

În cadrul Asociaţiei Crescătorilor de Ovine şi Caprine Ijtarul, “partizanii” creşterii rumegătoarelor mici pentru carne îşi prezintă argumentele tehnice, programele specifice, programele accesabile din domeniu, ofertele de produse etc. În opinia membrilor Asociaţiei Ijtarul: “Două dintre cele mai obişnuite motive pentru care cineva ar creşte oi într-o fermă construită din pasiune sunt mieii pentru vânzare şi sacrificarea acestora. Producţia de miei pentru vânzare implică creşterea pe tot parcursul anului a unei turme de oi. Fermierul cumpără miei înţărcaţi şi îi hrăneşte până ajung la 50 kg. Sacrificarea acestora într-o fermă mică se face în timpul lunilor calde, atunci când păşunile sunt verzi”.

De asemenea, o asociaţie importantă de oieri nu ar fi putut să scoată din aplicaţia online cele mai importante evenimente anuale ale oieritului:

1. Participarea Asociaţiei Ijtarul la Târgul “Agraria”.

2. Organizarea de catre Asociaţia Ijarul a Serbării “Împreunatul Oilor”.

3. Organizarea de către Asociaţia Ijarul a Serbării “Răvăşitul Oilor”.

Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine din Zona Munţilor Apuseni, Valea Someşului şi zonele limitrofe este constituită ca organizaţie profesională cu personalitate juridică română, neguvernamentală, apolitică şi independentă, deplin autonomă din punct de vedere structural, funcţional şi economic.

http://karpaten-meat.com/

Este cartea de vizită online a cărnii de vită premium Angus, obţinută din producție ecologică pe pășune. Laolaltă: bovinele de carne Angus, pășunile ecologice românești și expertiză elvețiană. Acestea sunt caracteristicile de marcă ale firmei Karpaten Meat România. E vorba de producători carne de vită de calitate, obţinută din bovine Angus, pe care le cresc pe pășunile nelucrate din Transilvania.

Prin tradiție elvețiană și experiență în agricultură, creșterea bovinelor și prelucrarea cărnii, fondatorii firmei Karpaten Meat se preocupă de creșterea optimă și naturală a bovinelor, precum și de o prelucrare specializată a cărnii. Carnea de vită premium este comercializată în România și în Europa de Vest.

Karpaten Meat caută prin intermediul acestui site parteneri de încredere pentru a pune bazele unor noi rețele de producție de bovine Angus, la nivel național. În acest sens, sunt ofertate bovine de prăsilă rasa Angus (vițele mai mari de 12 luni), juninci gestante și tauri pentru reproducție cu o genetică de top cu scopul de a produce viței. De asemenea, compania oferă spre vânzare material seminal congelat provenit de la tauri Angus cu genetică superioară (de la partenerul Bayern Genetik).

În cadrul programelor de parteneriat, firma garantează prin contract răscumpărarea vițeilor rezultați din reproducție, atât viţei în rasă pură cât şi metişi Angus cu Bălțata Românească. Totodată, cei interesaţi îşi pot consolida cunoștiințele în domeniu, pot primi suport tehnic și logistic, la prețuri corecte. Vizitatorii siteului, care doresc să construiască o relaţie directă cu Karpaten Meat, au posibilitatea să contacteze reprezentanţii companiei pentru a programa o vizită la fermă.

InfoWeb-Ediția 23
Autor: Meat MIlk  /   joi, 28 februarie 2013

http://www.veterinarypharmacon.com/docs/507-Vet.drug-1-2010-6.pdf   Portalul aduce profesioniştilor din domeniul sanitar-veterinar un eficient Ghid de calcule uzuale pentru practicianul veterinar. Informaţiile vin în întâmpinarea celor interesaţi îndeosebi cu calcule uzuale în medicina veterinară. De corectitudinea acestor...

Site-uri utile
Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 ianuarie 2013

http://www.goat-meat.co.uk/ Este portalul unuia dintre cei mai cunoscuti crescatori de capre pentru carne, din Marea Britanie. Infiintata in anul 2000 si extinsa in 2005, ferma Goat-Meat s-a orientat catre exploatarea caprelor din rasa Boer Boer, rasa adusa din Africa de Sud, exemplare limitate in continutul de colesterol, cu o textura...