Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Siveco are un nou contract cu apia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania de software Siveco Romania, in asociere cu TeamNet International si Abaco Italia, a castigat licitatia organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru extinderea sistemului informatic, contract estimat la 14,28 milioane euro cu TVA.

APIA a semnat un contract cadru pe o perioada de trei ani cu Siveco, urmand ca in perioada urmatoare sa fie semnate contracte subsecvente, pentru fiecare obiectiv de dezvoltare al sistemului informatic, se arata in comunicatul institutiei.

Modalitatea de selectie a fost negocierea competitiva, iar unul dintre motivele alegerii castigatorului a fost timpul de implementare. Siveco a dezvoltat si implementat software-ul pentru sistemul IACS (Sistemul Integrat de Administrare si Control) al APIA, in consortiu cu firma poloneza ABG, fiind castigatoarea unei licitatii din 2006.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...