Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Siveco are un nou contract cu apia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania de software Siveco Romania, in asociere cu TeamNet International si Abaco Italia, a castigat licitatia organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru extinderea sistemului informatic, contract estimat la 14,28 milioane euro cu TVA.

APIA a semnat un contract cadru pe o perioada de trei ani cu Siveco, urmand ca in perioada urmatoare sa fie semnate contracte subsecvente, pentru fiecare obiectiv de dezvoltare al sistemului informatic, se arata in comunicatul institutiei.

Modalitatea de selectie a fost negocierea competitiva, iar unul dintre motivele alegerii castigatorului a fost timpul de implementare. Siveco a dezvoltat si implementat software-ul pentru sistemul IACS (Sistemul Integrat de Administrare si Control) al APIA, in consortiu cu firma poloneza ABG, fiind castigatoarea unei licitatii din 2006.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...