Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Siveco are un nou contract cu apia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania de software Siveco Romania, in asociere cu TeamNet International si Abaco Italia, a castigat licitatia organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru extinderea sistemului informatic, contract estimat la 14,28 milioane euro cu TVA.

APIA a semnat un contract cadru pe o perioada de trei ani cu Siveco, urmand ca in perioada urmatoare sa fie semnate contracte subsecvente, pentru fiecare obiectiv de dezvoltare al sistemului informatic, se arata in comunicatul institutiei.

Modalitatea de selectie a fost negocierea competitiva, iar unul dintre motivele alegerii castigatorului a fost timpul de implementare. Siveco a dezvoltat si implementat software-ul pentru sistemul IACS (Sistemul Integrat de Administrare si Control) al APIA, in consortiu cu firma poloneza ABG, fiind castigatoarea unei licitatii din 2006.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...