Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Siveco are un nou contract cu apia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania de software Siveco Romania, in asociere cu TeamNet International si Abaco Italia, a castigat licitatia organizata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru extinderea sistemului informatic, contract estimat la 14,28 milioane euro cu TVA.

APIA a semnat un contract cadru pe o perioada de trei ani cu Siveco, urmand ca in perioada urmatoare sa fie semnate contracte subsecvente, pentru fiecare obiectiv de dezvoltare al sistemului informatic, se arata in comunicatul institutiei.

Modalitatea de selectie a fost negocierea competitiva, iar unul dintre motivele alegerii castigatorului a fost timpul de implementare. Siveco a dezvoltat si implementat software-ul pentru sistemul IACS (Sistemul Integrat de Administrare si Control) al APIA, in consortiu cu firma poloneza ABG, fiind castigatoarea unei licitatii din 2006.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...