Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

SlanăFest 2017 și-a desemnat câștigătorul

Autor: meatmilkluni, 20 februarie, 2017

Breasla Meşteşugarilor din Transilvania, A.C.E.E.A., Masters of Flames Culinary Division, Expo Transilvania Cluj-Napoca a organizat în week-end festival SlanăFest.

 

Evenimentul al cărui motiv a fost slănina, alimentul de bază al ţăranilor din Transilvania, a avut două componente: un târg cu produse tradiţionale de carmangerie, prin care se prezintă micii producători locali cu bunătăţi de casă preparate cu multă migală şi pricepere, şi un concurs al slăninilor, cârnaţilor şi mezelurilor de casă unde s-au înscris gospodarii din zonă cu produsele preparate de ei pentru consumaţie proprie.

 

SlanăFest s-a aflat la a 7-a ediție. Pe lângă târgul de produse locale, cel mai important moment al festivalului a fost competiția culinară destinată românilor iscusiți în prepararea produselor precum slănina, șunca sau cârnații.

 

Radu Zărnescu organizator eveniment, a declarat pentru Digi TV: „Undeva la 50% din punctajul general îl reprezintă gustul. Mulţi dintre participanţi se pot lăuda cu experienţă internaţională. Unii dintre ei chiar predau la şcoli culinare din zone îndepărtate.”

 

Sunt toate produse naturale, în cea mai mare parte ele provin din bucătării mici, au calitatea de a fi gustate în restaurante de primă clasă.”

 

Marele câştigător al Festivalului SlanăFest a fost declarat Marius Moscaliuc, un gospodar din Bogata de Mureş care a participat cu patru sortimente de slană şi de patru ani ia premiul cel mare.

Alexandra David a fost numită Director de Resurse Umane al FrieslandCampina România
Autor: meatmilk  /   joi, 9 februarie 2017

Alexandra David este noul Director de Resurse Umane al FrieslandCampina Romania, funcție din care coordonează activitatile de HR ale companiei pentru aproape 700  de angajați.   Cariera doamnei Alexandrei David cuprinde peste 11 ani de activitate în funcții de retail, marketing și resurse umane în companii multinaționale și...

Investitorii germani din România cer continuarea luptei anticorupție
Autor: meatmilk  /   luni, 23 ianuarie 2017

(Comunicat) Pentru economia germană, România este un partener economic strategic. Relațiile economice bilaterale au continuat să crească și în 2016. Schimburile comerciale se ridică la peste 24 mld. EUR în primele 11 luni din 2016 (+13%), însemnând 20% din totalul comerțului exterior al României.   Circa 8000 de companii...