Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield a confirmat participarea la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 24 mai, 2019

Unul dintre liderii mondiali ai producției de carne de porc din lume, și liderul incontestabil în domaniu, din România, Smithfield, a confirmat participarea la conferința Meat.Milk 2019 care va începe pe data de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Așa cum se afirmă în prezentarea companiei, Excelența nu se obține, ea se construiește, iar Smithfield România a construit standardele înalte de calitate pe care le respectă în cel mai mic detaliu.  Performanța și responsabilitatea sunt în permanență vizate pentru a fi siguri că, din punct de vedere operațional, se atinge excelența.

 

Pe de altă parte, Smithfield se dezvoltă responsabil. Sustenabilitatea este una din valorile de bază Smithfield. Bunăstarea animalelor, sănătatea și siguranța angajaților, protecția mediului, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru comunități și valoarea adăugată  toate aceste principii sunt bine înrădăcinate în modul în care se desfășoară activitatea, iar principiile Smithfield România înseamnă sustenabilitate  100% și conformitate 100%.

O investiţie Sergiana de 50.000 de euro şi clienţii pot lua masa în magazin
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) “De Paşti, cele mai frumoase cadouri ni le-au făcut clienţii care ne felicitau. Reacţia lor a fost cea mai frumoasă recompensă pe care ne-o puteam dori”, spune Simina Arsene, managerul reţelei de magazine  Sergiana, rememorând lansarea celui mai nou proiect dintr-o prăvălie Sergiana.   Este vorba despre...

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...