Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield a confirmat participarea la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 24 mai, 2019

Unul dintre liderii mondiali ai producției de carne de porc din lume, și liderul incontestabil în domaniu, din România, Smithfield, a confirmat participarea la conferința Meat.Milk 2019 care va începe pe data de 30 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Așa cum se afirmă în prezentarea companiei, Excelența nu se obține, ea se construiește, iar Smithfield România a construit standardele înalte de calitate pe care le respectă în cel mai mic detaliu.  Performanța și responsabilitatea sunt în permanență vizate pentru a fi siguri că, din punct de vedere operațional, se atinge excelența.

 

Pe de altă parte, Smithfield se dezvoltă responsabil. Sustenabilitatea este una din valorile de bază Smithfield. Bunăstarea animalelor, sănătatea și siguranța angajaților, protecția mediului, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru comunități și valoarea adăugată  toate aceste principii sunt bine înrădăcinate în modul în care se desfășoară activitatea, iar principiile Smithfield România înseamnă sustenabilitate  100% și conformitate 100%.

A avut loc Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi-Doripesco
Autor: meatmilk  /   marți, 27 august 2019

(Comunicat) Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco a avut loc vineri, 23 august, la Lacul Noua din Brașov. Timp de trei zile Asociația Delta din Carpați - Doripesco, organizatorul evenimentului, a pregătit un ospăț demn de cele mai exigente gusturi în domeniul culinar.   Pentru organizarea Festivalului Pescăresc...

Sergiana a sărbătorit 20 de ani de afaceri în HoReCa
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) În luna Sergiana a spus La Mulţi Ani, Ceasu’ Rău! şi a sărbătorit 20 de ani de când a preluat terasa bătrânului restaurant cu acest nume.   Era prima implicare a Grupului în industria ospitalităţii, iar auspiciile nu păreau promiţătoare, locul părând mai degrabă o ruină părăsită. Rememorând...