Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield a organizat o lecție-experiment pentru elevii bănățeni

Autor: Meat MIlkluni, 28 martie, 2016

(Comunicat) Smithfield România a organizat, pentru al 8-lea an consecutiv, o lecție- experiment despre importanța conservării calității apei și a menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat, cu ocazia Zilei Internaționale a Apei.

 

Cei 15 voluntari Smithfield România, împreună cu elevii Școlii Sânmihaiu, au susținut la finalul săptămânii trecute o activitate didactică de monitorizare a calității apei din zona localității Sânmihaiu Român, județul Timiș.

 

Cu ajutorul truselor de testare puse la dispoziție de către echipa de voluntari Smithfield, cei peste 30 de elevi din clasele a III-a și a IV-a, sub atenta supraveghere a profesorilor de specialitate din Școala Sânmihaiu, au monitorizat calitatea apei canalului Bega, din zona localității lor.

 

„Smithfield România are deja o tradiție de 8 ani în a sărbători ”Ziua Internațională a Monitorizării Calității Apei”/ ”World Water Monitoring Challenge” alături de elevii din comunitățile unde compania își desfășoară activitatea. Prin astfel de evenimente ne dorim să oferim un exemplu și să încurajăm tinerele generații să conștientizeze importanța unui mediu înconjurător curat și sănătos”, a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate, Smithfield România.

 

În ultimii 8 ani, lecțiile-experiment organizate de Smithfield România, sub egida „World Water Monitoring Challenge”, în colaborare cu școlile din localitățile unde își desfășoară activitatea, au reunit peste 750 de elevi din mai multe localități din județele Timiș și Arad: Timișoara, Nițchidorf, Periam, Sânmihaiu Român, Sânpetru Mare, Ineu, Parța, Bârsa și Gătaia.

 

Mai multe detalii referitoare la programele active de sustenabilitate ale companiei găsiți la:

http://www.smithfieldferme.ro/responsabilitate.html

http://www.smithfield.ro/ro/in-comunitate/

 

***

 

Începând cu anul 2004, Smithfield România a dezvoltat un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD realizate până în prezent. În cadrul grupului de firme Smithfield România activează companiile Smithfield Ferme si Smithfield Prod. Smithfield produce și comercializează, în sistem integrat, carne de porc marca Comtim, bine cunoscută în România, ce include carne proaspătă de porc şi produse semi-procesate, distribuite la scară naţională și la export, către procesatori, lanțuri de retaileri sau în reţele de distribuţie. Prin investițiile realizate, Smithfield oferă consumatorului final produse din carne de porc sigure, de cea mai bună calitate, care în timpul fluxului de producţie au fost permanent monitorizate, îndeplinind astfel toate criteriile de siguranţă alimentară.

 

Smithfield a întreprins la nivelul societăților deținute în România demersul voluntar de certificare pentru implementarea de standarde de management recunoscute la nivel internațional: Sistemul de Management al Calităţii (ISO 9001:2008), Sistemul de Management al Mediului (ISO 14001: 2004), Sistemul de Management al Siguranţei şi securităţii în muncă (OHSMS 18001:2007), Sistemul de Management pentru Siguranţa Alimentară (ISO 22000: 2005), Standardul Internaţional pentru Alimente (IFS version 6: 2012), Sistemul de Management HACCP (ISO 9001: 2000 & HACCP sistem implementat).

 

Lectie experiment - Ziua Internatioanala a Apei_Martie 2016

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...