Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield are rezultate peste estimari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods Inc. a raportat rezultate peste asteptari pentru primul trimestrul al anului 2010. Analistii companiei estimasera o crestere de numai 19 procente pentru aceasta perioada insa aceasta a depasit 22%.

Cresterea companiei a fost sprijinita de performantele diviziei din Polonia, cu vanzari sporite cu 24% fata de anul trecut. De asemenea, a crescut si piata de porcii vii din SUA, cu 12 procente. Costul cresterii unui porc a scazut in Statele Unite de la 61 de dolari la 51 de dolari.

Cresterea Smithfield Foods a fost sprijinita si de performantele diviziilor din Romania si Mexic, spun analistii. Acestia considera ca segmentul de crestere a porcilor va ramane pe un trend ascendent si in urmatoarea perioada.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...