Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield are rezultate peste estimari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods Inc. a raportat rezultate peste asteptari pentru primul trimestrul al anului 2010. Analistii companiei estimasera o crestere de numai 19 procente pentru aceasta perioada insa aceasta a depasit 22%.

Cresterea companiei a fost sprijinita de performantele diviziei din Polonia, cu vanzari sporite cu 24% fata de anul trecut. De asemenea, a crescut si piata de porcii vii din SUA, cu 12 procente. Costul cresterii unui porc a scazut in Statele Unite de la 61 de dolari la 51 de dolari.

Cresterea Smithfield Foods a fost sprijinita si de performantele diviziilor din Romania si Mexic, spun analistii. Acestia considera ca segmentul de crestere a porcilor va ramane pe un trend ascendent si in urmatoarea perioada.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...