Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield are rezultate peste estimari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods Inc. a raportat rezultate peste asteptari pentru primul trimestrul al anului 2010. Analistii companiei estimasera o crestere de numai 19 procente pentru aceasta perioada insa aceasta a depasit 22%.

Cresterea companiei a fost sprijinita de performantele diviziei din Polonia, cu vanzari sporite cu 24% fata de anul trecut. De asemenea, a crescut si piata de porcii vii din SUA, cu 12 procente. Costul cresterii unui porc a scazut in Statele Unite de la 61 de dolari la 51 de dolari.

Cresterea Smithfield Foods a fost sprijinita si de performantele diviziilor din Romania si Mexic, spun analistii. Acestia considera ca segmentul de crestere a porcilor va ramane pe un trend ascendent si in urmatoarea perioada.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...