Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield are rezultate peste estimari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods Inc. a raportat rezultate peste asteptari pentru primul trimestrul al anului 2010. Analistii companiei estimasera o crestere de numai 19 procente pentru aceasta perioada insa aceasta a depasit 22%.

Cresterea companiei a fost sprijinita de performantele diviziei din Polonia, cu vanzari sporite cu 24% fata de anul trecut. De asemenea, a crescut si piata de porcii vii din SUA, cu 12 procente. Costul cresterii unui porc a scazut in Statele Unite de la 61 de dolari la 51 de dolari.

Cresterea Smithfield Foods a fost sprijinita si de performantele diviziilor din Romania si Mexic, spun analistii. Acestia considera ca segmentul de crestere a porcilor va ramane pe un trend ascendent si in urmatoarea perioada.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...