Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield atrage venituri mari din carnea de porc proaspata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods USA a raportat puternice castiguri din carnea de porc proaspata in al doilea trimestru al acestui an, in ciuda scaderii de 91% a veniturilor totale, rezultat al achitarii unei taxe, informeaza globalmeatnews.com.

Compania a raportat un venit net de 10,9 mil. dolari in Q2 din 2012, in scadere de la 120,7 mil. dolari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile totale in Q2 au scazut cu 2,6% an dupa an la 3,2 mld. dolari. Carnea de porc a avut cea mai mare contributie la acest venit, chiar daca vanzarile din carnea de porc au scazut cu 1,9% la 2,72 mld. dolari comparabil cu acceasi perioada din 2011.

In cadrul segmentului carnii de porc, carnea ambalata a adus cea mai puternica performanta cu o crestere de 2% in volumul vanzarilor rezultand o crestere de 33% in profitul operational fata de Q2 anul trecut.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...