Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield atrage venituri mari din carnea de porc proaspata

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods USA a raportat puternice castiguri din carnea de porc proaspata in al doilea trimestru al acestui an, in ciuda scaderii de 91% a veniturilor totale, rezultat al achitarii unei taxe, informeaza globalmeatnews.com.

Compania a raportat un venit net de 10,9 mil. dolari in Q2 din 2012, in scadere de la 120,7 mil. dolari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile totale in Q2 au scazut cu 2,6% an dupa an la 3,2 mld. dolari. Carnea de porc a avut cea mai mare contributie la acest venit, chiar daca vanzarile din carnea de porc au scazut cu 1,9% la 2,72 mld. dolari comparabil cu acceasi perioada din 2011.

In cadrul segmentului carnii de porc, carnea ambalata a adus cea mai puternica performanta cu o crestere de 2% in volumul vanzarilor rezultand o crestere de 33% in profitul operational fata de Q2 anul trecut.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...