Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods a inchis divizia de produse noi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Smithfield Foods a inchis, in decembrie 2008, divizia care creea produse noi, Innovation Group. Aceasta divizie a fost creeata in 2003, cand grupul Smithfield a achizitionat compania de consultanta Global Culinary Solutions.

Oficialii Smithfield au declarat ca decizia de a inchide divizia are la baza eforturile companiei de a reduce costurile, in conditiile in care criza economica obliga tot mai multi jucatori din industrie sa actioneze in aceasta directie.

Oficialii au mai precizat ca dezvoltarea produselor noi continua in ritmul obisnuit, fiind transferata la un alt departament din cadrul companiei.

In divizia Innovation Group erau angajati cinci oameni inclusiv directorul Michael Formichella.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...