Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield foods a inchis divizia de produse noi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Smithfield Foods a inchis, in decembrie 2008, divizia care creea produse noi, Innovation Group. Aceasta divizie a fost creeata in 2003, cand grupul Smithfield a achizitionat compania de consultanta Global Culinary Solutions.

Oficialii Smithfield au declarat ca decizia de a inchide divizia are la baza eforturile companiei de a reduce costurile, in conditiile in care criza economica obliga tot mai multi jucatori din industrie sa actioneze in aceasta directie.

Oficialii au mai precizat ca dezvoltarea produselor noi continua in ritmul obisnuit, fiind transferata la un alt departament din cadrul companiei.

In divizia Innovation Group erau angajati cinci oameni inclusiv directorul Michael Formichella.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...