Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods a inchis divizia de produse noi

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Smithfield Foods a inchis, in decembrie 2008, divizia care creea produse noi, Innovation Group. Aceasta divizie a fost creeata in 2003, cand grupul Smithfield a achizitionat compania de consultanta Global Culinary Solutions.

Oficialii Smithfield au declarat ca decizia de a inchide divizia are la baza eforturile companiei de a reduce costurile, in conditiile in care criza economica obliga tot mai multi jucatori din industrie sa actioneze in aceasta directie.

Oficialii au mai precizat ca dezvoltarea produselor noi continua in ritmul obisnuit, fiind transferata la un alt departament din cadrul companiei.

In divizia Innovation Group erau angajati cinci oameni inclusiv directorul Michael Formichella.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...