Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods dezvolta procesarea si restrange productia carnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul din industria carnii Smithfield Foods deruleaza un program de restructurare care vizeaza dezvoltarea activitatii de procesare si reducerea operatiunilor de productie a carnii de porc, a declarat Larry Pope, directorul general al grupului american, prezent si in Romania, transmite Reuters.

„Suntem pe punctul de a schimba ce este aceasta companie. Ne transformam intr-un lider in domeniul procesarii carnii”, a spus Pope. Grupul va continua productia de carne de porc, care va scadea, insa nu se va renunta la aceasta activitate, spune seful companiei. Smithfield a redus efectivele de animale destinate reproducerii cu 13%, urmand ca productia de carne sa scada cu 1,4 milioane de porci in anul fiscal care se va incheia in aprilie 2010, a adaugat oficialul.

Produsele din carne de porc ar urma sa fie comercializate sub brandurile Armour, Eckrich si Farmland. Grupul american, la fel ca alte companii din sectorul productiei de carne, trece printr-un proces de recuperare dupa problemele generate de cresterea costurilor furajelor si combustibilului in 2008, respectiv a declinului economic si a impactului gripei porcine (H1N1) asupra vanzarilor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...