Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield foods dezvolta procesarea si restrange productia carnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul din industria carnii Smithfield Foods deruleaza un program de restructurare care vizeaza dezvoltarea activitatii de procesare si reducerea operatiunilor de productie a carnii de porc, a declarat Larry Pope, directorul general al grupului american, prezent si in Romania, transmite Reuters.

„Suntem pe punctul de a schimba ce este aceasta companie. Ne transformam intr-un lider in domeniul procesarii carnii”, a spus Pope. Grupul va continua productia de carne de porc, care va scadea, insa nu se va renunta la aceasta activitate, spune seful companiei. Smithfield a redus efectivele de animale destinate reproducerii cu 13%, urmand ca productia de carne sa scada cu 1,4 milioane de porci in anul fiscal care se va incheia in aprilie 2010, a adaugat oficialul.

Produsele din carne de porc ar urma sa fie comercializate sub brandurile Armour, Eckrich si Farmland. Grupul american, la fel ca alte companii din sectorul productiei de carne, trece printr-un proces de recuperare dupa problemele generate de cresterea costurilor furajelor si combustibilului in 2008, respectiv a declinului economic si a impactului gripei porcine (H1N1) asupra vanzarilor.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...