Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield foods dezvolta procesarea si restrange productia carnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Grupul din industria carnii Smithfield Foods deruleaza un program de restructurare care vizeaza dezvoltarea activitatii de procesare si reducerea operatiunilor de productie a carnii de porc, a declarat Larry Pope, directorul general al grupului american, prezent si in Romania, transmite Reuters.

„Suntem pe punctul de a schimba ce este aceasta companie. Ne transformam intr-un lider in domeniul procesarii carnii”, a spus Pope. Grupul va continua productia de carne de porc, care va scadea, insa nu se va renunta la aceasta activitate, spune seful companiei. Smithfield a redus efectivele de animale destinate reproducerii cu 13%, urmand ca productia de carne sa scada cu 1,4 milioane de porci in anul fiscal care se va incheia in aprilie 2010, a adaugat oficialul.

Produsele din carne de porc ar urma sa fie comercializate sub brandurile Armour, Eckrich si Farmland. Grupul american, la fel ca alte companii din sectorul productiei de carne, trece printr-un proces de recuperare dupa problemele generate de cresterea costurilor furajelor si combustibilului in 2008, respectiv a declinului economic si a impactului gripei porcine (H1N1) asupra vanzarilor.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...