Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield foods extinde certificarea iso la 578 filiale din lume, in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods, Inc. a anuntat 36 de noi certificate de mediu ISO14001 pentru companii din grup aflate in UE si SUA. Noile certificate includ 14 fabrici de procesare din SUA si 21 de ferme si alte activitati subsidiare in Romania.

De multa vreme Smithfield Foods a fost recunoscut ca si lider in industria carnii, si este bine ca suntem acum recunoscuti si ca lider in domeniul protectiei mediului a declarat Larry Pope, presedintele companiei. Certificatul ISO confirma ca Smithfield Foods intruneste normele internationale de mediu.

ISO 14001 este cel mai ridicat standard international in ceea ce priveste managementul mediului. Smithfield Foods a inceput certificarea filialelor sale in 2001 iar in 2005 a devenit prima companie din SUA care a obtinut certificarea ISO 14001 pentru toate unitatile americane de productie de carne de porc.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...