Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods extinde certificarea iso la 578 filiale din lume, in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods, Inc. a anuntat 36 de noi certificate de mediu ISO14001 pentru companii din grup aflate in UE si SUA. Noile certificate includ 14 fabrici de procesare din SUA si 21 de ferme si alte activitati subsidiare in Romania.

De multa vreme Smithfield Foods a fost recunoscut ca si lider in industria carnii, si este bine ca suntem acum recunoscuti si ca lider in domeniul protectiei mediului a declarat Larry Pope, presedintele companiei. Certificatul ISO confirma ca Smithfield Foods intruneste normele internationale de mediu.

ISO 14001 este cel mai ridicat standard international in ceea ce priveste managementul mediului. Smithfield Foods a inceput certificarea filialelor sale in 2001 iar in 2005 a devenit prima companie din SUA care a obtinut certificarea ISO 14001 pentru toate unitatile americane de productie de carne de porc.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...