Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods extinde certificarea iso la 578 filiale din lume, in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods, Inc. a anuntat 36 de noi certificate de mediu ISO14001 pentru companii din grup aflate in UE si SUA. Noile certificate includ 14 fabrici de procesare din SUA si 21 de ferme si alte activitati subsidiare in Romania.

De multa vreme Smithfield Foods a fost recunoscut ca si lider in industria carnii, si este bine ca suntem acum recunoscuti si ca lider in domeniul protectiei mediului a declarat Larry Pope, presedintele companiei. Certificatul ISO confirma ca Smithfield Foods intruneste normele internationale de mediu.

ISO 14001 este cel mai ridicat standard international in ceea ce priveste managementul mediului. Smithfield Foods a inceput certificarea filialelor sale in 2001 iar in 2005 a devenit prima companie din SUA care a obtinut certificarea ISO 14001 pentru toate unitatile americane de productie de carne de porc.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...