Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods extinde certificarea iso la 578 filiale din lume, in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods, Inc. a anuntat 36 de noi certificate de mediu ISO14001 pentru companii din grup aflate in UE si SUA. Noile certificate includ 14 fabrici de procesare din SUA si 21 de ferme si alte activitati subsidiare in Romania.

De multa vreme Smithfield Foods a fost recunoscut ca si lider in industria carnii, si este bine ca suntem acum recunoscuti si ca lider in domeniul protectiei mediului a declarat Larry Pope, presedintele companiei. Certificatul ISO confirma ca Smithfield Foods intruneste normele internationale de mediu.

ISO 14001 este cel mai ridicat standard international in ceea ce priveste managementul mediului. Smithfield Foods a inceput certificarea filialelor sale in 2001 iar in 2005 a devenit prima companie din SUA care a obtinut certificarea ISO 14001 pentru toate unitatile americane de productie de carne de porc.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...