Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield foods investeste in tehnologii de reducere a mirosurilor din ferme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii companiei Smithfield Foods au anuntat un plan ambitios care presupune implementarea, in numai doi ani, a „Next Generation Technology”. Astfel, la fermele de porci din Missouri ale companiei se vor reduce semnificativ emisiile de gaze pana la data de 31 iulie 2012, se arata intr-un comunicat al companiei.

Tehnologia folosita va fi aprobata de Management Advisory Team pana, cel mai tarziu, in aprilie anul viitor. Proiectul, demarat de acum 10 ani, a reprezentat o colaborare intre Premium Standard Farms, o divizie a Smitfield Foods, Management Advisory Team si statul Missouri si a absorbit deja fonduri de 40 de milioane de dolari.

Smithfield Foods este cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume, inregistrand venituri anuale de 11,6 miliarde USD si vanzari internationale de peste un miliard USD. Compania este, de asemenea, al cincilea mare procesator de carne de vita din SUA si un actor major pe multe segmente de produse alimentare specializate.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...