Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods investeste in tehnologii de reducere a mirosurilor din ferme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii companiei Smithfield Foods au anuntat un plan ambitios care presupune implementarea, in numai doi ani, a „Next Generation Technology”. Astfel, la fermele de porci din Missouri ale companiei se vor reduce semnificativ emisiile de gaze pana la data de 31 iulie 2012, se arata intr-un comunicat al companiei.

Tehnologia folosita va fi aprobata de Management Advisory Team pana, cel mai tarziu, in aprilie anul viitor. Proiectul, demarat de acum 10 ani, a reprezentat o colaborare intre Premium Standard Farms, o divizie a Smitfield Foods, Management Advisory Team si statul Missouri si a absorbit deja fonduri de 40 de milioane de dolari.

Smithfield Foods este cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume, inregistrand venituri anuale de 11,6 miliarde USD si vanzari internationale de peste un miliard USD. Compania este, de asemenea, al cincilea mare procesator de carne de vita din SUA si un actor major pe multe segmente de produse alimentare specializate.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...