Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield foods investeste in tehnologii de reducere a mirosurilor din ferme

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii companiei Smithfield Foods au anuntat un plan ambitios care presupune implementarea, in numai doi ani, a „Next Generation Technology”. Astfel, la fermele de porci din Missouri ale companiei se vor reduce semnificativ emisiile de gaze pana la data de 31 iulie 2012, se arata intr-un comunicat al companiei.

Tehnologia folosita va fi aprobata de Management Advisory Team pana, cel mai tarziu, in aprilie anul viitor. Proiectul, demarat de acum 10 ani, a reprezentat o colaborare intre Premium Standard Farms, o divizie a Smitfield Foods, Management Advisory Team si statul Missouri si a absorbit deja fonduri de 40 de milioane de dolari.

Smithfield Foods este cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume, inregistrand venituri anuale de 11,6 miliarde USD si vanzari internationale de peste un miliard USD. Compania este, de asemenea, al cincilea mare procesator de carne de vita din SUA si un actor major pe multe segmente de produse alimentare specializate.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...