Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive

Autor: Mircea Demetermiercuri, 12 decembrie, 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.

 

Această investiție și extinderile vor ajuta Smithfield să răspundă cererii internaționale de carne de porc și carne tocată, o categorie în creștere pe piețele de export.

 

„Piețele de export sunt esențiale pentru creșterea continuă a tuturor producătorilor de porcine și a procesatorilor de carne de porc”, a declarat Jason Richter, Președintele grupului internațional Smithfield Foods. „Acest nou proiect va ajuta compania să răspundă cerințelor consumatorilor de pe piețele cheie, beneficiind de economiile naționale și locale, inclusiv crearea de noi locuri de muncă”.

 

Potrivit programului, Smithfield își mărește capacitatea prin modernizarea echipamentelor și includerea liniilor de mare viteză. Investițiile, care vor fi finalizate până în mai 2019, vor îmbunătăți volumul, randamentul și calitatea baconului produs.

 

„La Smithfield, ne-am angajat să investim continuu”, a declarat Kenneth M. Sullivan, președinte și director executiv al Smithfield Foods, care a adăugat: „În ultimii cinci ani, am investit peste 73 milioane de dolari în operațiunile noastre. Cu aceste noi proiecte, suntem mândri să ne întărim în continuare prezența în acest stat”, informează Global Meat News.

PPA a ajuns în Japonia!
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 1 noiembrie 2018

Autoritățile japoneze au identificat prezența virusului pestei porcine africane într-un transport de cârnați introduși în țară de o persoană particulară venită din China, situația fiind confirmată de ministerul nipon al Agriculturii.   Citând surse oficiale, cotidianul japonez de circulație națională, Mainichi, a...

SUA anulează interdicția importurilor de porc din Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 octombrie 2018

În urma unei decizii a Departamentului Agriculturii din SUA de a suspenda importurile de carne de porc din Polonia, din cauza temerilor legate de pesta porcină africană, ministrul polonez al Agriculturii, Jan Krzysztof Ardanowski, a anunțat că sa ajuns la un acord și că interdicția va fi ridicată.   "O reacție rapidă și...