Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive

Autor: Mircea Demetermiercuri, 12 decembrie, 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.

 

Această investiție și extinderile vor ajuta Smithfield să răspundă cererii internaționale de carne de porc și carne tocată, o categorie în creștere pe piețele de export.

 

„Piețele de export sunt esențiale pentru creșterea continuă a tuturor producătorilor de porcine și a procesatorilor de carne de porc”, a declarat Jason Richter, Președintele grupului internațional Smithfield Foods. „Acest nou proiect va ajuta compania să răspundă cerințelor consumatorilor de pe piețele cheie, beneficiind de economiile naționale și locale, inclusiv crearea de noi locuri de muncă”.

 

Potrivit programului, Smithfield își mărește capacitatea prin modernizarea echipamentelor și includerea liniilor de mare viteză. Investițiile, care vor fi finalizate până în mai 2019, vor îmbunătăți volumul, randamentul și calitatea baconului produs.

 

„La Smithfield, ne-am angajat să investim continuu”, a declarat Kenneth M. Sullivan, președinte și director executiv al Smithfield Foods, care a adăugat: „În ultimii cinci ani, am investit peste 73 milioane de dolari în operațiunile noastre. Cu aceste noi proiecte, suntem mândri să ne întărim în continuare prezența în acest stat”, informează Global Meat News.

Compania Ion Mos isi reconfirma statutul la IFFA 2019
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Actuala editie a celui mai mare targ dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in uriasele spatii expozitionale de la Messe Frankfurt, prilejuieste companiei Ion Mos, dar si celei specializate, Emerson, sa isi reconfirme statutul, in prima linie a calitatii produselor si solutiilor tehnologice, fie ca vorbim despre...

La IFFA 2019, LivingJumbo isi prezinta noile casolete PET-Light
Autor: Ilie Stoian  /   sâmbătă, 4 mai 2019

Prezenta pentru a doua oara la targul IFFA, dedicat industriei mondiale a carnii, compania buzoiana LivingJumbo Industry SA isi propune, in principal, sa isi dezvolte portofoliul de clienti pentru foliile in noua straturi, pe care le produce, in Special prin incheierea de parteneriate cu firme specializate in printing, precum si dezvoltarea liniei...