Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield Foods își dezvoltă liniile de export prin investiții masive

Autor: Mircea Demetermiercuri, 12 decembrie, 2018

Smithfield Foods își va dezvolta piața de export, prin investiții precum cea de la Sioux Falls-USA, care include reutilarea unei linii de bacon de mare viteză, modernizarea centrului de distribuție, precum și reconstruirea unei ferme care găzduiește mai mult de 8.000 de porci.

 

Această investiție și extinderile vor ajuta Smithfield să răspundă cererii internaționale de carne de porc și carne tocată, o categorie în creștere pe piețele de export.

 

„Piețele de export sunt esențiale pentru creșterea continuă a tuturor producătorilor de porcine și a procesatorilor de carne de porc”, a declarat Jason Richter, Președintele grupului internațional Smithfield Foods. „Acest nou proiect va ajuta compania să răspundă cerințelor consumatorilor de pe piețele cheie, beneficiind de economiile naționale și locale, inclusiv crearea de noi locuri de muncă”.

 

Potrivit programului, Smithfield își mărește capacitatea prin modernizarea echipamentelor și includerea liniilor de mare viteză. Investițiile, care vor fi finalizate până în mai 2019, vor îmbunătăți volumul, randamentul și calitatea baconului produs.

 

„La Smithfield, ne-am angajat să investim continuu”, a declarat Kenneth M. Sullivan, președinte și director executiv al Smithfield Foods, care a adăugat: „În ultimii cinci ani, am investit peste 73 milioane de dolari în operațiunile noastre. Cu aceste noi proiecte, suntem mândri să ne întărim în continuare prezența în acest stat”, informează Global Meat News.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...