Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia

Autor: Maria Demetriadjoi, 19 iulie, 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.

 

Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania va produce sub sigla Smithfield Foods o gamă largă de produse din carne de pasăre.

 

Potrivit Kantar Worldpanel, cererea de carne de pasăre congelată a crescut în UK cu 2017 cu 13,5% față de anul precedent, și a adăugat 66,5 milioane de lire sterline la valoarea categoriei. Consumul Eurostat pentru Regatul Unit a raportat că, în 2017, populația consuma 36,3 kg de carne de pui pe cap de locuitor, ceea ce reprezintă 41% din toată carnea consumată în Marea Britanie în această perioadă.

 

Alături de această investiție, Smithfield Foods își extinde și afacerea de pui pre-marinat, lucrând cu puncte de vânzare pentru a simplifica procesul de bucătărie pentru restaurante. Operațiunile de pui pre-marinat urmăresc să sporească profitabilitatea lanțurilor de restaurante, să gestioneze stocurile și să îmbunătățească experiența consumatorilor.

 

Divizia Smithfield Europe operează mai multe companii poloneze, printre care Animex Foods, Agri Plus și Agri Plus Feed, angajând 9.000 de persoane și peste 2.300 de fermieri crescători de porci, informează Global Meat.

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...