Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia

Autor: Maria Demetriadjoi, 19 iulie, 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.

 

Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania va produce sub sigla Smithfield Foods o gamă largă de produse din carne de pasăre.

 

Potrivit Kantar Worldpanel, cererea de carne de pasăre congelată a crescut în UK cu 2017 cu 13,5% față de anul precedent, și a adăugat 66,5 milioane de lire sterline la valoarea categoriei. Consumul Eurostat pentru Regatul Unit a raportat că, în 2017, populația consuma 36,3 kg de carne de pui pe cap de locuitor, ceea ce reprezintă 41% din toată carnea consumată în Marea Britanie în această perioadă.

 

Alături de această investiție, Smithfield Foods își extinde și afacerea de pui pre-marinat, lucrând cu puncte de vânzare pentru a simplifica procesul de bucătărie pentru restaurante. Operațiunile de pui pre-marinat urmăresc să sporească profitabilitatea lanțurilor de restaurante, să gestioneze stocurile și să îmbunătățească experiența consumatorilor.

 

Divizia Smithfield Europe operează mai multe companii poloneze, printre care Animex Foods, Agri Plus și Agri Plus Feed, angajând 9.000 de persoane și peste 2.300 de fermieri crescători de porci, informează Global Meat.

FoodWatch: În scandalul Lactalis, ”Justiția încă așteaptă”
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 25 iulie 2018

Membrii Parlamentului francez, însărcinați cu anchetarea deficiențelor care au contribuit la izbucnirea scandalului Lactalis, determinat de prezența salmonellei în formulele pentru sugari, în 2017, au făcut o serie de sugestii care ar putea face ca țara să introducă controale mai stricte privind siguranța alimentelor, informează...

Rusia extinde embargoul asupra cărnii din Uniunea Europeană
Autor: Nora Marin  /   vineri, 20 iulie 2018

Global Meat News informează că guvernul moscovit a decis extinderea a embargoului asupra cărnii de porc și a produselor din carne din Uniunea Europeană. Făzând o declarație pe această temă, Vladimir Putin a argumentat că prelungirea va avea un impact pozitiv asupra sectorului rusesc de carne.   Ca urmare, industria cărnii...