Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield i-a incredintat lui bogdan mihail un business de 250 mil. euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bogdan Mihail, 44 de ani, care conduce de trei ani compania Smithfield Ferme, a fost promovat in functia de presedinte al grupului Smithfield Romania (care cuprinde companiile Smithfield Ferme, Smithfield Prod, Agroalim Distribution si Agroalim Logistics), scrie zf.ro.

Astfel, Mihail preia un business de peste 250 de milioane de euro anual si coordoneaza 1.800 de angajati. Anterior, el conducea un business de 110 milioane de euro (cu pierderi de 4,3 milioane de euro in 2009) si avea in subordine 900 de angajati, potrivit datelor Registrului Comertului. Mihail intra astfel in seria celor mai puternici executivi romani din economie, dar este si unul dintre putinii romani care au primit mandat de a conduce operatiunile interne ale unui gigant mondial.

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Bogdan Mihail a fost anterior vicepresedinte si director executiv al producatorului de bauturi alcoolice Prodal '94, companie in care a lucrat aproximativ 14 ani. El a finalizat un Executive MBA Asebuss la Washington University din Seattle si cursurile Advanced Management Program atat la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii, cat si in cadrul INSEAD din Franta.

Grupul american Smithfield a intrat in Romania in 2004 prin achizitia combinatului Comtim din Timisoara, iar de atunci achizitiile americanilor s-au tinut lant, printre partenerii grupului aflandu-se si omul de afaceri Mounir Halawani, care a vandut catre Smithfield firmele Agroalim Distribution si Frigorifer Tulcea.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...