Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield i-a incredintat lui bogdan mihail un business de 250 mil. euro

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bogdan Mihail, 44 de ani, care conduce de trei ani compania Smithfield Ferme, a fost promovat in functia de presedinte al grupului Smithfield Romania (care cuprinde companiile Smithfield Ferme, Smithfield Prod, Agroalim Distribution si Agroalim Logistics), scrie zf.ro.

Astfel, Mihail preia un business de peste 250 de milioane de euro anual si coordoneaza 1.800 de angajati. Anterior, el conducea un business de 110 milioane de euro (cu pierderi de 4,3 milioane de euro in 2009) si avea in subordine 900 de angajati, potrivit datelor Registrului Comertului. Mihail intra astfel in seria celor mai puternici executivi romani din economie, dar este si unul dintre putinii romani care au primit mandat de a conduce operatiunile interne ale unui gigant mondial.

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Bogdan Mihail a fost anterior vicepresedinte si director executiv al producatorului de bauturi alcoolice Prodal '94, companie in care a lucrat aproximativ 14 ani. El a finalizat un Executive MBA Asebuss la Washington University din Seattle si cursurile Advanced Management Program atat la Harvard Business School (HBS) din Statele Unite ale Americii, cat si in cadrul INSEAD din Franta.

Grupul american Smithfield a intrat in Romania in 2004 prin achizitia combinatului Comtim din Timisoara, iar de atunci achizitiile americanilor s-au tinut lant, printre partenerii grupului aflandu-se si omul de afaceri Mounir Halawani, care a vandut catre Smithfield firmele Agroalim Distribution si Frigorifer Tulcea.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...