Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield, locul 2 pe lista Fortune

Autor: Meat MIlkluni, 18 martie, 2013

Compania americană din sectorul cărnii, Smithfield Foods a fost clasată pe locul doi (dintre companiile producătoare din industria alimentară) pe lista anuală a celor mai apreciate companii din lume din revista Fortune.

Compania a urcat 8 locuri față de anul trecut când a ocupat poziția 10 și spune că avansul reflectă progresul său continuu ca lider sustenabil în sectorul global al cărnii.

Președintele și CEO-ul Smithfield Foods, C. Larry Pope a declarat: ”Avansul nostru pe lista Fortune de la locul 10 la locul 2 înseamnă foarte mult pentru noi ca și companie și reflactă munca personalului nostru. Angajații noștrii merg în fiecare zi la muncă concentrați și dedicați ca să ducă Smithfield Foods mai departe și eforturile lor nu au trecut neobservate”.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...