Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield România a cumpărat firma Maier Com din Arad

Autor: meatmilkmiercuri, 6 februarie, 2019

Potrivit Mediafax, firma chinezeasca Smithfield România, controlata de WH Group, a cumpărat producătorul de carne Maier Com, din Arad. Tranzacția a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

 

Compania Maier Com din Arad a fost înființată în decembrie 1994, având ca obiectiv de activitate producția, prelucrarea și conservarea cărnii de pasare și de alte animale.

 

Firma a fost deținută integral de Radu Maier și livra produse din carne în mai multe județe ale țării.

Producătorul din carne din Arad are peste 80 de angajați. În anul 2017, Maier Com a avut o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei și un profit net de 250.000 de lei, conform datelor citate de Mediafax.

Smithfield Prod are aproximativ o mie de angajați și este cel mai mare exportator de carne din România.

Di-Co Total va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Compania Di-Co Total va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Societatea comercială Di-C0 TOTAL a fost înființată în anul 1995, este o firmă de familie și are ca obiect de activitate comercializarea...

Frigoteh Iași va expune în secțiunea Expo a conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Frigoteh Iași a devenit Prtener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, și își va expune oferta de produse și servicii la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.   Activand in domeniul frigotehniei, climatizarii si...