Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield România a cumpărat firma Maier Com din Arad

Autor: meatmilkmiercuri, 6 februarie, 2019

Potrivit Mediafax, firma chinezeasca Smithfield România, controlata de WH Group, a cumpărat producătorul de carne Maier Com, din Arad. Tranzacția a avut loc în luna ianuarie a acestui an.

 

Compania Maier Com din Arad a fost înființată în decembrie 1994, având ca obiectiv de activitate producția, prelucrarea și conservarea cărnii de pasare și de alte animale.

 

Firma a fost deținută integral de Radu Maier și livra produse din carne în mai multe județe ale țării.

Producătorul din carne din Arad are peste 80 de angajați. În anul 2017, Maier Com a avut o cifră de afaceri de peste 10 milioane de lei și un profit net de 250.000 de lei, conform datelor citate de Mediafax.

Smithfield Prod are aproximativ o mie de angajați și este cel mai mare exportator de carne din România.

Studiu: Românii, preocupați de sănătate, dar, nu întotdeauna informați corect
Autor: meatmilk  /   marți, 4 iunie 2019

Tendința adoptării unui stil de viață sănătos este în creștere la nivelul României Carnea de pui este în topul preferințelor românilor ( 45,11% ) Miturile alimentare, credibile pentru români, spulberate de specialiști Un stil de viață sănătos înseamnă un stil de viață echilibrat   (Comunicat) Românii sunt...

O investiţie Sergiana de 50.000 de euro şi clienţii pot lua masa în magazin
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) “De Paşti, cele mai frumoase cadouri ni le-au făcut clienţii care ne felicitau. Reacţia lor a fost cea mai frumoasă recompensă pe care ne-o puteam dori”, spune Simina Arsene, managerul reţelei de magazine  Sergiana, rememorând lansarea celui mai nou proiect dintr-o prăvălie Sergiana.   Este vorba despre...