Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield Romania a preluat firma de transport si stocare Agroalim Logistics

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Romania, subsidiara locala a grupului american Smithfield Foods, a preluat 99,7% din actiunile firmei de transport si stocare Agroalim Logistics, detinute anterior de Frigorifer Tulcea, transferul urmand sa fie confirmat de actionarii firmei la viitoarea adunare generala.

Actionarii Agroalim Logistics, parte a grupului Agroalim Distribution, au convocat o adunare generala pentru data de 6 aprilie, pe ordinea de zi fiind si confirmarea transferului actiunilor detinute de Frigorifer catre Smithfield Romania, se arata in convocatorul firmei.Totodata, actionarii vor analiza si renuntarea la mandat a presedintelui Consiliului de Administratie (CA), Karim Halawani, si a membrului CA Mounir Halawani.Agroalim Logistics ofera servicii de transport si stocare pentru Agroalim Distribution, compania-mama.

Firma Smithfield detine actiuni atat la Agroalim Distribution, cat si la Frigorifer Tulcea. La Frigorifer, participatia Smithfield este de 49,8%, potrivit datelor Registrului Comertului. In 2007, Consiliul Concurentei a aprobat ca Smithfield Romania sa preia integral distribuitorului de produse alimentare Agroalim Distribution.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...