Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield România încurajează stilul de viață sănătos

Autor: meatmilkvineri, 18 octombrie, 2019

Pentru al 7-lea an consecutiv, Smithfield România a organizat în data de 16 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Alimentației, un workshop de educație nutrițională și încurajare a adoptării unui stil de viaţă sănătos, în cadrul Liceului Tehnologic Jimbolia.

 

Elevii claseia IV-a, care au participat la eveniment, au aflat dintr-o prezentare interactivă realizată de voluntarii Societății Studenților în Medicină din Timișoara care sunt regulile de bază pentru o alimentație corectă. Ulterior, au pus în practică cele învățate prin pregătirea unor variante de meniuri sănătoase pentru o zi. La finalul acestui workshop, toți elevii au primit diplome de participare, premii și fructe.

 

Cu fiecare an, încercăm să ne implicăm tot mai mult în comunitățile în care activăm. Ne dorim să contribuim la conștientizarea importanței unui stil de viață sănătos și a unei nutriții echilibrate, iar acest lucru se învață cel mai ușor în anii de școală”, a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România.

 

De 7 ani consecutivi, Smithfield România promovează în rândul elevilor importanța unei nutriții echilibrate și un stil de viață sănătos.

 

Ca parte a susținerii dezvoltării durabile a sectorului de creștere a animalelor din România și a dezvoltării industriei alimentare din țaran oastră, compania Smithfield România se implică în mod continuu în programe de sustenabilitate cu un impact pozitiv asupra dezvoltării comunităților în care își desfășoară activitatea.

 

Aspecte importante în dezvoltarea unei comunități sunt reprezentate de alimentația sănătoasă și un stil de viață sănătos. Pentru că aceste obiceiuri se formează în copilărie, în anii de școală, compania dorește să vină în sprijinul cadrelor didactice și al părinților cu lecții deschise care să încurajeze un stil de viată sănătos.

 

Pentru detali isuplimentare: https://www.smithfield.ro/ro/sustenabilitate/activitate-comunitara

X X X

Adunarea Generală ONU a decis, în 1980, marcarea Zilei Mondiale a Alimentației, considerând că ‘alimentația este o nevoie fundamentală a omului și o condiție necesară supraviețuirii și prosperității ființei umane’. Astfel, în fiecare an, la 16 octombrie, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației. Această zi este sărbătorită în prezent în peste 150 de țări.

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...