Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield România încurajează stilul de viață sănătos

Autor: meatmilkvineri, 18 octombrie, 2019

Pentru al 7-lea an consecutiv, Smithfield România a organizat în data de 16 octombrie 2019, cu ocazia Zilei Internaționale a Alimentației, un workshop de educație nutrițională și încurajare a adoptării unui stil de viaţă sănătos, în cadrul Liceului Tehnologic Jimbolia.

 

Elevii claseia IV-a, care au participat la eveniment, au aflat dintr-o prezentare interactivă realizată de voluntarii Societății Studenților în Medicină din Timișoara care sunt regulile de bază pentru o alimentație corectă. Ulterior, au pus în practică cele învățate prin pregătirea unor variante de meniuri sănătoase pentru o zi. La finalul acestui workshop, toți elevii au primit diplome de participare, premii și fructe.

 

Cu fiecare an, încercăm să ne implicăm tot mai mult în comunitățile în care activăm. Ne dorim să contribuim la conștientizarea importanței unui stil de viață sănătos și a unei nutriții echilibrate, iar acest lucru se învață cel mai ușor în anii de școală”, a declarat Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România.

 

De 7 ani consecutivi, Smithfield România promovează în rândul elevilor importanța unei nutriții echilibrate și un stil de viață sănătos.

 

Ca parte a susținerii dezvoltării durabile a sectorului de creștere a animalelor din România și a dezvoltării industriei alimentare din țaran oastră, compania Smithfield România se implică în mod continuu în programe de sustenabilitate cu un impact pozitiv asupra dezvoltării comunităților în care își desfășoară activitatea.

 

Aspecte importante în dezvoltarea unei comunități sunt reprezentate de alimentația sănătoasă și un stil de viață sănătos. Pentru că aceste obiceiuri se formează în copilărie, în anii de școală, compania dorește să vină în sprijinul cadrelor didactice și al părinților cu lecții deschise care să încurajeze un stil de viată sănătos.

 

Pentru detali isuplimentare: https://www.smithfield.ro/ro/sustenabilitate/activitate-comunitara

X X X

Adunarea Generală ONU a decis, în 1980, marcarea Zilei Mondiale a Alimentației, considerând că ‘alimentația este o nevoie fundamentală a omului și o condiție necesară supraviețuirii și prosperității ființei umane’. Astfel, în fiecare an, la 16 octombrie, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației. Această zi este sărbătorită în prezent în peste 150 de țări.

La Indagra Food 2019, compania Five Continents își confirmă apartenența la elita industriei de lactate
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Actuala ediție a târgului Indagra Food reprezintă pentru orice amator de lactate o surpriză cât se poate de plăcută și, mai ales, delicioasă, atât timp cât, în Pavilionul B2, își expune produsele firma Five Continents, din Botoșani.   Gama de produse mai mult decât cuprinzătoare, beneficiază de un nou look, de noi...

Indagra Food 2019: Agricola mizează pe produsele Europrod
Autor: meatmilk  /   joi, 31 octombrie 2019

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii, Agricola Internațional Bacău, a revenit în acest an în spațiile expoziționale ale târgului Indagra Food, prezentând consumatorilor, dar și specialiștilor, ultimele noutăți.   Domnul Daniel Bitere, Directorul de Marketing al companiei, a declarat în...