Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield romania se implica in educatia ecologica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, la initiativa Smithfield Romania, peste 440 de elevi in clasele I-IV, precum si copiii angajatilor Smithfield Ferme si Smithfield Prod au participat, timp de doua saptamani, la cursuri despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, organizate de companie cu ajutorul cadrelor didactice din 22 de scoli din judetele Timis si Arad, in cadrul programului national Lumea ta? Curata .

Programul, implementat la nivel local de Smithfield Ferme si Smithfield Prod se afla la a treia editie si isi propune sa familiarizeze micii elevi cu aspecte legate de protectia mediului inconjurator si reciclarea deseurilor prin intermediul cursurilor, cartilor, pliantelor si afiselor despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, distribuite elevilor si cadrelor didactice din scolile participante.

Proiectul s-a incheiat cu un concurs de obiecte decorative realizate din materiale reciclabile de catre copii. In Bacova, copiii au participat si la un concurs de compuneri. Premiile pentru lucrarile realizate si compuneri au constat in enciclopedii specifice varstei, oferite de Smithfield Ferme.

Smithfield Prod a realizat, de asemenea, si o expozitie la sediul companiei, cuprinzand obiectele decorative realizate de catre elevii scolii din Utvin din obiecte reciclate. Elevii participanti au fost premiati de catre Smithfield Prod cu enciclopedii scolare.

Programul sprijinit de Smithfield Ferme si Smithfield Prod face parte din initiativa nationala Lumea ta? Curata, initiata de Fundatia PRAIS, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea unui comportament civic-responsabil al tinerei generatii, promovand metodologii moderne de invatare a elevilor.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...