Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield romania se implica in educatia ecologica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, la initiativa Smithfield Romania, peste 440 de elevi in clasele I-IV, precum si copiii angajatilor Smithfield Ferme si Smithfield Prod au participat, timp de doua saptamani, la cursuri despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, organizate de companie cu ajutorul cadrelor didactice din 22 de scoli din judetele Timis si Arad, in cadrul programului national Lumea ta? Curata .

Programul, implementat la nivel local de Smithfield Ferme si Smithfield Prod se afla la a treia editie si isi propune sa familiarizeze micii elevi cu aspecte legate de protectia mediului inconjurator si reciclarea deseurilor prin intermediul cursurilor, cartilor, pliantelor si afiselor despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, distribuite elevilor si cadrelor didactice din scolile participante.

Proiectul s-a incheiat cu un concurs de obiecte decorative realizate din materiale reciclabile de catre copii. In Bacova, copiii au participat si la un concurs de compuneri. Premiile pentru lucrarile realizate si compuneri au constat in enciclopedii specifice varstei, oferite de Smithfield Ferme.

Smithfield Prod a realizat, de asemenea, si o expozitie la sediul companiei, cuprinzand obiectele decorative realizate de catre elevii scolii din Utvin din obiecte reciclate. Elevii participanti au fost premiati de catre Smithfield Prod cu enciclopedii scolare.

Programul sprijinit de Smithfield Ferme si Smithfield Prod face parte din initiativa nationala Lumea ta? Curata, initiata de Fundatia PRAIS, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea unui comportament civic-responsabil al tinerei generatii, promovand metodologii moderne de invatare a elevilor.

Rusia a semnat acordul cu China pentru comerțul cu carne de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Rusia a înregistrat o creștere a exporturilor de carne pe parcursul anului 2018, iar această creștere ar putea să se accelereze în 2019, odată cu deschiderea recentă a pieței chineze pentru companiile de păsări din țară.   Din ianuarie până în august 2018, Rusia a exportat carne și produse secundare în valoare totală...

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...