Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield romania se implica in educatia ecologica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista Piata, la initiativa Smithfield Romania, peste 440 de elevi in clasele I-IV, precum si copiii angajatilor Smithfield Ferme si Smithfield Prod au participat, timp de doua saptamani, la cursuri despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, organizate de companie cu ajutorul cadrelor didactice din 22 de scoli din judetele Timis si Arad, in cadrul programului national Lumea ta? Curata .

Programul, implementat la nivel local de Smithfield Ferme si Smithfield Prod se afla la a treia editie si isi propune sa familiarizeze micii elevi cu aspecte legate de protectia mediului inconjurator si reciclarea deseurilor prin intermediul cursurilor, cartilor, pliantelor si afiselor despre mediu si colectarea selectiva a deseurilor, distribuite elevilor si cadrelor didactice din scolile participante.

Proiectul s-a incheiat cu un concurs de obiecte decorative realizate din materiale reciclabile de catre copii. In Bacova, copiii au participat si la un concurs de compuneri. Premiile pentru lucrarile realizate si compuneri au constat in enciclopedii specifice varstei, oferite de Smithfield Ferme.

Smithfield Prod a realizat, de asemenea, si o expozitie la sediul companiei, cuprinzand obiectele decorative realizate de catre elevii scolii din Utvin din obiecte reciclate. Elevii participanti au fost premiati de catre Smithfield Prod cu enciclopedii scolare.

Programul sprijinit de Smithfield Ferme si Smithfield Prod face parte din initiativa nationala Lumea ta? Curata, initiata de Fundatia PRAIS, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, avand ca obiectiv dezvoltarea unui comportament civic-responsabil al tinerei generatii, promovand metodologii moderne de invatare a elevilor.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...