Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield si-a majorat vanzarile cu 17,2% in primul semestru fiscal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile grupului american Smithfield Foods, prezent si in Romania, au crescut, in primul semestru fiscal, cu 17,2%, la 6,28 miliarde de dolari, dar producatorul de carne a inregistrat pierderi nete de 8,4 milioane de dolari, fata de un profit de 72 de milioane de dolari in urma cu un an.

Profitul operational al Smithfield Foods s-a situat la 3,5 milioane de dolari, cu mult sub nivelul de 213,4 milioane de dolari obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul financiar al companiei.

Grupul american a raportat pierderi din operatiuni continue in valoare de 58,5 milioane de dolari, fata de un profit de 80 de milioane de dolari realizat in primul semestru fiscal din 2007. Profitul operational al activitatilor internationale a scazut in primul semestru cu 30%, la 16,9 milioane dolari.

Smithfield Foods a intrat pe piata romaneasca in 2004, cand a achizitionat firmele Agrotorvis si Comtim Grup. Compania a preluat ulterior 50% din capitalul firmei de distributie a produselor alimentare Agroalim Distribution Bucuresti, precum si un pachet de 50% la depozitul Frigorifer din Tulcea.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...