Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield si-a majorat vanzarile cu 17,2% in primul semestru fiscal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile grupului american Smithfield Foods, prezent si in Romania, au crescut, in primul semestru fiscal, cu 17,2%, la 6,28 miliarde de dolari, dar producatorul de carne a inregistrat pierderi nete de 8,4 milioane de dolari, fata de un profit de 72 de milioane de dolari in urma cu un an.

Profitul operational al Smithfield Foods s-a situat la 3,5 milioane de dolari, cu mult sub nivelul de 213,4 milioane de dolari obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul financiar al companiei.

Grupul american a raportat pierderi din operatiuni continue in valoare de 58,5 milioane de dolari, fata de un profit de 80 de milioane de dolari realizat in primul semestru fiscal din 2007. Profitul operational al activitatilor internationale a scazut in primul semestru cu 30%, la 16,9 milioane dolari.

Smithfield Foods a intrat pe piata romaneasca in 2004, cand a achizitionat firmele Agrotorvis si Comtim Grup. Compania a preluat ulterior 50% din capitalul firmei de distributie a produselor alimentare Agroalim Distribution Bucuresti, precum si un pachet de 50% la depozitul Frigorifer din Tulcea.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...