Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Smithfield va inchide unitatea de productie john morrell

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods a anuntat ca va inchide fabrica John Morrell, Kansas, care se ocupa cu abatorizarea si procesarea carnii de porc, pana la 20 aprilie 2010. Morell este unul dintre marii cumparatori de porci vii de pe piata zonala. Autoritatile locale si conducerea Smithfield discuta acum despre masurile care vor fi luate. Aceasta nu e prima incercare de a inchide unitatea de productie; in 1993 s-a mai facut o astfel de incercare insa Smithfield a renuntat la masura drastica dupa ce autoritatile locale au oferit companiei o subventie de 1 milion de dolari. Morell are 1500 de angajati si capacitatea de a abatoriza 14 000 de porci pe zi.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...