Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield va inchide unitatea de productie john morrell

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods a anuntat ca va inchide fabrica John Morrell, Kansas, care se ocupa cu abatorizarea si procesarea carnii de porc, pana la 20 aprilie 2010. Morell este unul dintre marii cumparatori de porci vii de pe piata zonala. Autoritatile locale si conducerea Smithfield discuta acum despre masurile care vor fi luate. Aceasta nu e prima incercare de a inchide unitatea de productie; in 1993 s-a mai facut o astfel de incercare insa Smithfield a renuntat la masura drastica dupa ce autoritatile locale au oferit companiei o subventie de 1 milion de dolari. Morell are 1500 de angajati si capacitatea de a abatoriza 14 000 de porci pe zi.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...