Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield va inchide unitatea de productie john morrell

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods a anuntat ca va inchide fabrica John Morrell, Kansas, care se ocupa cu abatorizarea si procesarea carnii de porc, pana la 20 aprilie 2010. Morell este unul dintre marii cumparatori de porci vii de pe piata zonala. Autoritatile locale si conducerea Smithfield discuta acum despre masurile care vor fi luate. Aceasta nu e prima incercare de a inchide unitatea de productie; in 1993 s-a mai facut o astfel de incercare insa Smithfield a renuntat la masura drastica dupa ce autoritatile locale au oferit companiei o subventie de 1 milion de dolari. Morell are 1500 de angajati si capacitatea de a abatoriza 14 000 de porci pe zi.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...