Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Smithfield va inchide unitatea de productie john morrell

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Smithfield Foods a anuntat ca va inchide fabrica John Morrell, Kansas, care se ocupa cu abatorizarea si procesarea carnii de porc, pana la 20 aprilie 2010. Morell este unul dintre marii cumparatori de porci vii de pe piata zonala. Autoritatile locale si conducerea Smithfield discuta acum despre masurile care vor fi luate. Aceasta nu e prima incercare de a inchide unitatea de productie; in 1993 s-a mai facut o astfel de incercare insa Smithfield a renuntat la masura drastica dupa ce autoritatile locale au oferit companiei o subventie de 1 milion de dolari. Morell are 1500 de angajati si capacitatea de a abatoriza 14 000 de porci pe zi.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...