Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Socrate+ erp este integrat nativ cu un modul de business intelligence

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Brasov, 29.04.2011 – Integrarea unei aplicatii de BI peste o solutie ERP a devenit o optiune din ce in ce mai interesanta pentru multe companii de pe piata romaneasca. Din acest motiv, BITSoftware a decis sa integreze nativ in solutia sa ERP Socrate+ o componenta de Business Intelligence sustinuta de platforma MicroStrategy.

Primul modul BI integrat in Socrate+ – Financial Reporting Analysis Module – foloseste ca sursa de date modulul de bugete si contabilitate al solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware si implementata in zeci de companii in ultimii 15 ani.

Prin aceasta abordare, BITSoftware doreste sa aduca uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiza de business, fata de ceea ce oferea pana acum tehnologia OLAP.

BITSoftware, de 18 ani pe piata romaneasca de solutii ERP, CRM si Business Intelligence, a devenit de la inceputul acestui an reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul incheiat, BITSoftware si MicroStrategy urmaresc dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. MicroStrategy reprezinta platforma principala cu care sunt dezvoltate solutii BI de tip Enterprise, nucleul acestor solutii fiind format din arhitectura unica pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre imbinand toate stilurile de raportare: raportare web avansata, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive si tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...