Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Socrate+ erp este integrat nativ cu un modul de business intelligence

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Brasov, 29.04.2011 – Integrarea unei aplicatii de BI peste o solutie ERP a devenit o optiune din ce in ce mai interesanta pentru multe companii de pe piata romaneasca. Din acest motiv, BITSoftware a decis sa integreze nativ in solutia sa ERP Socrate+ o componenta de Business Intelligence sustinuta de platforma MicroStrategy.

Primul modul BI integrat in Socrate+ – Financial Reporting Analysis Module – foloseste ca sursa de date modulul de bugete si contabilitate al solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware si implementata in zeci de companii in ultimii 15 ani.

Prin aceasta abordare, BITSoftware doreste sa aduca uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiza de business, fata de ceea ce oferea pana acum tehnologia OLAP.

BITSoftware, de 18 ani pe piata romaneasca de solutii ERP, CRM si Business Intelligence, a devenit de la inceputul acestui an reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul incheiat, BITSoftware si MicroStrategy urmaresc dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. MicroStrategy reprezinta platforma principala cu care sunt dezvoltate solutii BI de tip Enterprise, nucleul acestor solutii fiind format din arhitectura unica pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre imbinand toate stilurile de raportare: raportare web avansata, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive si tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...