Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Socrate+ erp este integrat nativ cu un modul de business intelligence

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Brasov, 29.04.2011 – Integrarea unei aplicatii de BI peste o solutie ERP a devenit o optiune din ce in ce mai interesanta pentru multe companii de pe piata romaneasca. Din acest motiv, BITSoftware a decis sa integreze nativ in solutia sa ERP Socrate+ o componenta de Business Intelligence sustinuta de platforma MicroStrategy.

Primul modul BI integrat in Socrate+ – Financial Reporting Analysis Module – foloseste ca sursa de date modulul de bugete si contabilitate al solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware si implementata in zeci de companii in ultimii 15 ani.

Prin aceasta abordare, BITSoftware doreste sa aduca uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiza de business, fata de ceea ce oferea pana acum tehnologia OLAP.

BITSoftware, de 18 ani pe piata romaneasca de solutii ERP, CRM si Business Intelligence, a devenit de la inceputul acestui an reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul incheiat, BITSoftware si MicroStrategy urmaresc dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. MicroStrategy reprezinta platforma principala cu care sunt dezvoltate solutii BI de tip Enterprise, nucleul acestor solutii fiind format din arhitectura unica pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre imbinand toate stilurile de raportare: raportare web avansata, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive si tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...