Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Soft nou pentru retail, de la Magister Software

Autor: Meat MIlkluni, 16 decembrie, 2013

Magister Software pune la dispozitia comerciantilor din Romania, utilizatori ai solutiei software pentru retail SmartCash RMS, dezvoltate de companie, un sistem de suport tehnic actualizat. Noua platforma aduce multiple avantaje utilizatorilor cu abonament lunar de intretinere a solutiei SmartCash si consolideaza relatia de transparenta dintre companie si clienti.

Sistemul permite monitorizarea in timp real a echipamentelor aflate in service conform abonamentului de intretinere. Astfel, in cazul avariilor la sistemele POS sau back office, aparate fiscale, accesorii etc, timpul de preluare, calificare si rezolvare a sesizarilor comerciantilor se reduce semnificativ, anunta Revista Piata.

Utilizatorii cu abonament de intretinere vor primi un raport lunar cu informatii complete privind solutionarea sesizarilor, inclusiv numele reprezentantului tehnic, ora si data autentificarii, precum si durata interventiei. Modernizarea sistemului de suport tehnic permite contorizarea la minut a timpului petrecut de un reprezentant tehnic pentru o interventie. Spre deosebire de sistemul precedent, care functiona pe baza rotunjirii la 30 de minute a duratelor de interventie, clientii Magister au acum posibilitatea de a-si valorifica mai eficient orele de asistenta tehnica la distanta incluse in abonament.

Acest „upgrade” se inscrie in seria de actiuni si investitii constante pentru realizarea si consolidarea unui sistem de suport tehnic performant, pe care compania le desfasoara inca de la lansarea produsului SmartCash Retail Management System pe piata din Romania.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...