Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Soft-ul Integreater oferă eficiență procesatorilor de carne

Autor: Meat MIlkluni, 30 martie, 2015


Compania care realizează software pentru procesarea cărnii, Systems Integration (SI) și-a dublat portofoliul de clienți de când a lansat brandul Integrater în 2010, informează Globalmeatnews.

Compania din Marea Britanie, care oferă soluții pentru procesatorii de carne pentru Marea Britanie și America de Nord, a declarat că echipele de suport și dezvoltare au crescut, de asemenea, în această perioadă, cu un nivel de personal în creștere cu mai mult de 60%.

MD Rob Stephens a spus că este mândru de realizările companiei:. „Sunt bucuros să spun că, în plus față de dezvoltarea semnificativă a bazei de clienți în timpul unei recesiuni, am menținut un nivel de profit sănătos pe parcursul acestei perioade de creștere. Am lucrat de asemenea greu pentru a dezvolta parteneriate puternice cu clienți fideli.”

SI, care a fost înființată în anul 1992, în prezent funcționează cu o gamă largă de producători de produse alimentare din întreaga lume. Soluția Integreater este un sistem modular, sistemul de fabrică ERP pentru procesatori de carne, care conectează podeaua fabricii și biroul.

Stephens a adaugat: „Din ce în ce mai mulți procesatori de carne recunosc importanța unui software de management de business potrivit. De-a lungul anilor, recesiunea a pus o presiune asupra marjelor de profit deja strânse în sectorul alimentar și, pentru a face lucrurile si mai rele, procesatorii s-au confruntat, de asemenea, cu cazuri de nesiguranță alimentară, precum și creșterea cerințelor legislative și din partea clienților. În ciuda acestui fapt, am experimentat cea mai rapidă perioadă de creștere pentru noi. Acest lucru se datorează faptului că software-ul nostru permite nu numai utilizatorilor să demonstreze rapid și ușor trasabilitatea , dar le oferă instrumentele vii care au nevoie pentru a maximiza profitabilitatea, chiar și în condiții dificile de piață.

„Aș dori să mulțumesc tuturor clienților noștri pentru loialitatea lor, precum si personalului nostru, care au muncit din greu pentru a aborda și sprijini acești clienți. În 2015 sperăm să ajutăm mai mulți procesatori să-și maximizeze profitabilitatea, în special cele din sectorul de carne. ”

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...