Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sokolow SA-Polonia se extinde în Quatar și Chile

Autor: meatmilkmiercuri, 1 februarie, 2017

Pentru a extinde și moderniza capacitatea de producție, procesorul de carne din Polonia Sokolow SA a finalizat în 2017 investiții în valoare de aproape de 27 de milioane de euro, planificand mai multe investiții și în acest an.

 

Boguslaw Miszczuk, directorul executiv al Sokolow SA, a declarat că planurile de extindere ale companiei sunt legate de performanța sa financiară îmbunătățită în 2016.

„Am procesat cu 15.000 de tone de carne mai mult”, a spus Miszczuk. „Datorită eforturilor managerilor și angajaților din Sokolow, am fost capabili sa crestem vanzarile cu 3% de la an la an și ne-am extins forta de munca noastra de 250 de angajați.”

 

În acest an, procesatorul polonez de carne ” va continua sa dezvolte gama de produse, să continue investițiile în achiziționarea de noi tehnologii și să continue expansiunea pe piață”, potrivit directorului executiv. Acest lucru va permite firmei Sokolow SA să adauge noi produse in gama, inclusiv produse fără gluten și fără aditivi, care au fost din ce în ce mai populare în rândul clienților săi.

 

Dar, în timp ce piața internă continuă să genereze cea mai mare parte din veniturile companiei, expansiunea externă a Sokolow a fost una dintre forțele motrice din spatele vânzărilor sale mai mari pentru 2016.

„Țări precum Qatar și Chile și-au deschis piețele pentru produsele noastre. Gustările noastre și cârnați uscați sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare în Statele Unite „, a spus Miszczuk.

În plus față de acest lucru, anul trecut, Sokolow a adăugat 11 noi magazine lanțului său de vânzare cu amănuntul pe piața poloneză. Magazinele fac parte din lanțul Delikatesy Miesne Sokolow.

 

Cu sediul în Sokolow Podlaski, în partea de nord-est a țării, compania datează din 1899, iar acesta a fost primul jucător al industriei de carne din Polonia listat la Bursa din Varșovia (WSE) în 1993. În 2006, Sokolow SA este deținută de Danish Crown, având o cifră de afaceri de 780m de euro pe an.

Pe piața poloneză, Sokolow SA deține șapte facilități de prelucrare a cărnii situate în Robaków, Kolo, Dębica, Czyżew, Jaroslaw, Tarnow și Sokolow Podlaski, operate de o forță de muncă totală de aproximativ 6.800 de angajați.

Portofoliul companiei cuprinde o gamă largă de carne de porc, carne de pasăre și carne de vită, produse prelucrate, jambon, cârnați și cârnați uscați, crenvurști, mezeluri, fripturi și multe alte produse, notează Global Meat.

Brexit: Dezastru pentru sectorul cărnii, incertitudini pentru cel al laptelui
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 8 ianuarie 2018

Anul 2018 va fi cu siguranță bulversant pentru pața europeană a cărnii și cea a laptelui. Pe plan internațional se întâmplă deja lucruri importante, se poartă negocieri pentru liberalizarea comerțului cu țările Americii de Sud, cu Noua Zeelandă și Australia, Tratatul de Liber-Schimb canadiano-european a fost deja semnat și sunt...

UE va cere sancțiuni împotriva Rusiei care blochează importul de carne de porc
Autor: Nora Marin  /   luni, 8 ianuarie 2018

Guvernul rus va lupta împotriva unei cereri din partea Uniunii Europene (UE) la Organizația Mondială a Comerțului (OMC), pentru permisiunea de a impune sancțiuni comerciale în valoare de 1,39 miliarde de euro pentru interdicția Moscovei de a importa porci și carne de porc din UE.   După cum se cunoaște, acest lucru a fost...