Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sole Mizo are un nou Director Comercial

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.

 

Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și sucuri de fructe în Arabia Saudită.

 

”Am lucrat cu Petru în cadrul companiei FrieslandCampina și mă bucur ca a acceptat propunerea mea de a mă sprijini pe parte comercială. Este un profesionist și sunt convins că va ajuta compania să treacă la un nou nivel de dezvoltare. Avem multe proiecte noi și lansări de produse și am strâns o echipă de profesioniști care să mă sprijine în atingerea obiectivelor propuse” a declarat Nicolae Liviu Blaga, CEO Sole Mizo România.

 

Sole Mizo România este o companie specializată în distribuṭia de produse  lactate (Sole, Mizo) și mezeluri (Pick, Delhus, Ringa). Compania face parte din grupul Bonafarm Ungaria, din acest grup facând parte Sole Mizo Zrt și Pick Szeged Zrt. Compania este activă în România din anul 2008, având două centre logistice în Timișoara și București.

Succes deosebit al companiei Doripesco la Berlin, urmează Dubai!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) In perioada 19 - 28 ianuarie 2018 produsele companiei Doripesco au fost prezentate in cadrul celei de a 83-a editii a expozitiei internationale „Saptamana Verde”, Berlin, Germania.   Acest eveniment este dedicat agriculturii, horticulturii si industriei alimentare. In cadrul lui se reunesc anual zeci de mii de...

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.   În...