Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Bauma

Sole Mizo are un nou Director Comercial

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.

 

Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și sucuri de fructe în Arabia Saudită.

 

”Am lucrat cu Petru în cadrul companiei FrieslandCampina și mă bucur ca a acceptat propunerea mea de a mă sprijini pe parte comercială. Este un profesionist și sunt convins că va ajuta compania să treacă la un nou nivel de dezvoltare. Avem multe proiecte noi și lansări de produse și am strâns o echipă de profesioniști care să mă sprijine în atingerea obiectivelor propuse” a declarat Nicolae Liviu Blaga, CEO Sole Mizo România.

 

Sole Mizo România este o companie specializată în distribuṭia de produse  lactate (Sole, Mizo) și mezeluri (Pick, Delhus, Ringa). Compania face parte din grupul Bonafarm Ungaria, din acest grup facând parte Sole Mizo Zrt și Pick Szeged Zrt. Compania este activă în România din anul 2008, având două centre logistice în Timișoara și București.

Smithfield România sprijină educația a 40.000 de copii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 septembrie 2017

(Comunicat) Peste 40.000 de preşcolari şi şcolari din judeţele Timiş şi Arad beneficiază de programul de sprijin al accesului la educație inițiat de Smithfield România.   De 11 ani, primul clinchet al clopoţelului, care anunţă debutul noului an şcolar în comunitățile din județele Timiș și Arad, a devenit sinonim cu...

Caroli Food Group a fost preluat de Sigma Alimentos
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 septembrie 2017

(Comunicat) Conform unui comunicat emis de companie, Caroli Foods Group a fost preluat integral de Sigma Alimentos din Mexic, după achiziționarea restului de 51% din acțiunile Caroli care s-au adăugat celor 49% deținute anterior prin intermediul Campofrio Food Group.   „Considerăm că această achiziție reprezintă o dovadă...