Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sole Mizo are un nou Director Comercial

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.

 

Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și sucuri de fructe în Arabia Saudită.

 

”Am lucrat cu Petru în cadrul companiei FrieslandCampina și mă bucur ca a acceptat propunerea mea de a mă sprijini pe parte comercială. Este un profesionist și sunt convins că va ajuta compania să treacă la un nou nivel de dezvoltare. Avem multe proiecte noi și lansări de produse și am strâns o echipă de profesioniști care să mă sprijine în atingerea obiectivelor propuse” a declarat Nicolae Liviu Blaga, CEO Sole Mizo România.

 

Sole Mizo România este o companie specializată în distribuṭia de produse  lactate (Sole, Mizo) și mezeluri (Pick, Delhus, Ringa). Compania face parte din grupul Bonafarm Ungaria, din acest grup facând parte Sole Mizo Zrt și Pick Szeged Zrt. Compania este activă în România din anul 2008, având două centre logistice în Timișoara și București.

Hai la picnic! Idei istețe de la Safir pentru o masă la iarbă verde
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Ieșirea la picnic cu familia și cei mai buni prieteni este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber în sezonul cald. Iată ce bunătăți să pui în coș pentru următoarea ieșire la iarbă verde, rapid de pregătit și ușor de servit, pe placul tuturor.   ”Fomică?”, brandul de preparate...

Danone aduce experiența VR în magazinele Mega Image din București
Autor: meatmilk  /   joi, 31 mai 2018

(Comunicat) Danone a lansat campania promoțională ”Aruncă un ochi. Rămâi pentru experiență”, un proiect pilot derulat în lanțul de supermarketuri Mega Image din București, prin care le oferă consumatorilor experiențe VR direct în magazin.   Consumatorii pot vedea, chiar la raft, cu ajutorul realității virtuale,...