Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sole Mizo are un nou Director Comercial

Autor: meatmilkmiercuri, 6 septembrie, 2017

(Comunicat) Domnul Petru Tranculov, un specialist cu o experiență de peste 30 de ani în industria lactatelor. A fost cooptat în cadrul companiei Sole Mizo România, fiind numit Director Comercial.

 

Anterior, Petru Tranculov a lucrat timp de trei ani în cadrul firmei Nada, unul dintre principalii jucători pe piața de lactate și sucuri de fructe în Arabia Saudită.

 

”Am lucrat cu Petru în cadrul companiei FrieslandCampina și mă bucur ca a acceptat propunerea mea de a mă sprijini pe parte comercială. Este un profesionist și sunt convins că va ajuta compania să treacă la un nou nivel de dezvoltare. Avem multe proiecte noi și lansări de produse și am strâns o echipă de profesioniști care să mă sprijine în atingerea obiectivelor propuse” a declarat Nicolae Liviu Blaga, CEO Sole Mizo România.

 

Sole Mizo România este o companie specializată în distribuṭia de produse  lactate (Sole, Mizo) și mezeluri (Pick, Delhus, Ringa). Compania face parte din grupul Bonafarm Ungaria, din acest grup facând parte Sole Mizo Zrt și Pick Szeged Zrt. Compania este activă în România din anul 2008, având două centre logistice în Timișoara și București.

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.   La standul din pavilionul central în...