Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Solina: Compania nu renunță la operațiunile din România

Autor: meatmilkduminică, 3 februarie, 2019

(Comunicat) ”În dimineaţa zilei de 2 Februarie 2019, în jurul orei 6:00, un incendiu devastator a izbucnit la fabrica Solina România, din Alba Iulia.

 

În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore.   În momentul izbucnirii incendiului, nici un angajat nu se afla în interiorul fabricii, si din fericire nu au existat victime.

 

Cauzele declanşării incendiului sunt încă necunoscute şi vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autorităţile competente. Menţionam faptul ca fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU şi întrunea toate condiţiile necesare unei operări sigure, aspect deja comunicat şi de autorităţile competente.

 

În aceste momente, siguranţa oamenilor, a bazelor de date şi reluarea business-ului, sunt cele mai importante aspecte pentru companie. Solina România doreşte să asigure toţi partenerii de afaceri (clienţi, furnizori, instuţii publice şi private) de onorarea angajamentelor în cele mai bune condiţii ţinand cont de împrejurări.

 

În ceea ce priveste responsabilitatea faţă de angajaţii nostri, vom face toate eforturile necesare pentru a le asigura continuitate, siguranţa locului de muncă şi perspectiva viitorului. Imediat după evenimentul nefericit, echipa locală de management a demarat un plan de criză împreună cu managementul grupului SOLINA şi vor fi implementate acţiuni imediate pentru a garanta continuitatea business-ului pe piaţa româneasca şi est-europeană.

 

Conducatorii grupului francez Solina au declarat ferm că nu vor renunţa la activităţile de producţie din România. În perioada imediat următoare, activităţile de producţie vor fi transferate către alte fabrici ale Solina Group din Europa, temporar, până la remedierea situaţiei din România. În numele echipei SOLINA ROMÂNIA, Ciprian Grădinariu, Country Manager”.

Importanța culorii și pigmenților naturali în laptele de vacă
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 29 martie 2019

Culoarea este unul dintre atributele care afectează percepția consumatorului asupra calității unui produs alimentar. Pe lângă aromă și textură, culoarea este considerată un atribut major, care contribuie la ideea generală de calitate. Prin urmare, în industria alimentară, evaluarea culorii a devenit o parte importantă a...

Aditivii naturali, soluții optime pentru procesarea cărnii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 28 februarie 2019

Aditivii alimentari sunt utilizați pentru a facilita sau a completa o mare varietate de metode de producție alimentară. Cele două funcții de bază ale aditivilor sunt: ​​(1) să facă alimentele sigure prin conservarea lor, și (2), să facă alimentele să arate bine și să fie gustoase. În conformitate cu regula generală privind...