Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Soluția WMS-RBC, implementată la International Alexander

Autor: meatmilkmiercuri, 19 iulie, 2017

(Comunicat) International Alexander este o companie cu capital 100% romanesc, cu o crestere dinamica an de an, specializata indeosebi pe transportul rutier international de marfa.

 

Fie ca vorbim de industria de automotive, de industria usoara-food, industria textila, de cea de IT sau echipamente industriale, echipa International Alexander este pregatita sa raspunda cu aceeasi promptitudine tuturor clientilor sai, indiferent de profilul afacerii acestora. Sunt acolo unde necesitatile clientilor o cer – in Europa prin flota rutiera proprie, in Asia, Orientul Apropiat, America printr-o vasta retea de agenti cu peste 500 de locatii pe glob – ceea ce le permite sa ofere servicii de transport competitive din si catre orice destinatie comerciala importanta din lume.

 

In anul 2017 compania International Alexander a decis sa implementeze intr-un nou depozit solutia WMS (Warehouse Management System) de la RBC. Situat la Zadareni, depozitul detine o suprafata de 27.000 mp. Compania avea implementata solutia WMS inca din anul 2014 in depozitul din Arad. Necesitatea de a controla, coordona si administra toate procesele a dus la achizitionarea acestui sistem complet de management al depozitului si pentru locatia din Zadareni, sistem alcatuit dintr-un software complex, echipamente performante si servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

 

Punctul forte al echipei RBC consta in asigurarea unui pachet complet de servicii pentru clientii sai. Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari activitatile specifice din depozit si de a controla stocurile in timp real. Astfel, administrarea fluxului de materie prima si marfuri – fizic si scriptic, de la intrarea lor in depozit pana la iesirea lor finala, va deveni o activitate eficienta, executata in timp util.

 

O singura solutie, multiple avantaje: reducerea costurilor de administrare a depozitelor; maximizarea capacitatii de depozitare; cresterea eficientei depozitului; aprovizionarea fara intarzieri a liniilor de productie;  managementul si planificarea productiei; trasabilitatea totala;  definirea optima a locatiilor de depozitare; reducerea si optimizarea rutelor; rotatia corecta a stocurilor; acuratetea inventarului; livrarea la timp a comenzilor finale; scaderea costurilor de livrare; reducerea timpilor de inventariere; optimizarea resurselor umane; rapoarte multiple si indicatori de performanta complecsi.

 

Desi simplu de utilizat, aplicatia acopera o matrice de funtionalitati vasta: receptia marfurilor, asezarea marfurilor in depozit, picking –ul, impachetare si etichetare, livrarea si inventarierea.

Smart ID Dynamics va fi prezentă la Conferința Internațională Meat & Milk
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Compania Smart ID Dynamics va participa la cel mai mare eveniment anual dedicat industriilor de carne și lapte ale României, Conferința Internațională Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare...

Computere tactile pentru mamagement logistic și de retail.
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

RBC anunță furnizarea de computere tactile pentru management al activitatii de retail si al celei logistice. Dupa cum se stie, angajatii din ziua de azi isi doresc echipamente care sa arate bine si sa fie performante precum smartphone-ul pe care il folosesc in fiecare zi.   Prin urmare, aveti nevoie de un device care sa reziste ani...