Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Soluții de energie regenerabilă expuse la Arad

Autor: Meat MIlkluni, 10 martie, 2014

(Comunicat) REECO va organiza pentru a doua oară târgul şi conferinţele PV Platform România, punctul de întalnire nr.1 pentru experţii din domeniul fotovoltaic, între 9 şi 11 aprilie 2014 la Expo Arad International.

Evenimentul va avea loc în paralel cu cea de-a VI-a ediţie ENREG ENERGIA REGENERABILA®, cel mai mare târg de energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări din euro regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa.

În pofida unei reale scăderi a investitiilor în energiile regenerabile, există semnale optimiste care demonstrează că acest sector rămâne în continuare atractiv pentru Romaânia. Aceasta scădere reflectă o maturizare a industriei, iar în prezent accentul trebuie pus pe maximizarea investiţiilor şi implementarea de noi proiecte, cu atat mai mult cu cat segmentul energiei regenerabile devine din ce în ce mai competitiv din punct de vedere al costurilor. Atenţia investitorilor ţi a institutiilor în domeniu se îndreaptă anul acesta către micile investiţii pentru mentenanţa clădirilor, unde beneficiarii direcţi vor fi consumatorii – persoane fizice şi companii mici.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...