Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Solutii de igiena de la forbo siegling la anuga foodtec

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, trimis redactiei noastre, anul acesta la Anuga FoodTec, compania Forbo Siegling a prezentat produse care satisfac cerintele de igiena pentru produsele alimentare si ale producatorilor de echipamente pentru industria alimentara.

Sistemele de inchidere modulare pentru ambalarea alimentelor, Siegling Prolink, sunt curele modulare de plastic care corespund normelor FDA, UE si USDA. Cat despre siguranta in procesare si curatare ele ofera eficienta maxima.

Fullseal: datorita unei structuri speciale de fabricare aceste sistemele Transilon pot inchide marginile fara o extra etansare. Ele sunt rezistente la penetrare pentru alimente si satisfac normele exigente de igiena.

Smartseal:aceasta curea brevetata pentru etansare ofera un plus de valoare. Ea reduce descompunerea marginilor si permite imbracarea si desfacerea fara un impact negativ asupra caracteristicilor alimentului sau ale sistemului de inchidere.

Tipurile de sisteme elastice omogene sunt perfecte pentru echipamente mici, precum cantare pentru greutate si echipamentele pentru etichetare. Ele sunt folositoare in mod particular, pentru produsele din carne si produsele din lapte care sunt de dimensiuni mici, fara a se aplica unei game largi de produse.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Solutii de igiena de la forbo siegling la anuga foodtec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat de presa, trimis redactiei noastre, anul acesta la Anuga FoodTec, compania Forbo Siegling a prezentat produse care satisfac cerintele de igiena pentru produsele alimentare si ale producatorilor de echipamente pentru industria alimentara.

Sistemele de inchidere modulare pentru ambalajele alimentelor, Siegling Prolink sunt curele modulare de plastic care corespund normelor FDA, UE si USDA. Cat despre siguranta in procesare si curatare ele ofera eficienta maxima.

Fullseal: datorita unei structuri speciale de fabricare aceste sisteme Transilon pot inchide marginile fara o extra etansare, fiind rezistente la penetrare si satisfacand normele exigente de igiena.

Smartseal:aceasta curea brevetata pentru etansare ofera un plus de valoare. Ea reduce descompunerea marginilor si permite imbracarea si desfacerea fara un impact negativ asupra caracteristicilor curelei.

Tipuri de curele elastice: curelele elastice, omogene sunt perfecte pentru echipamente mici, precum cantare pentru greutate si echipamentele pentru etichetare. Ele sunt folositoare in mod particular, pentru produsele din carne si produsele din lapte care sunt de dimensiuni mici, fara a se aplica unei game largi de produse.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...