Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Soluții de promovare de la TradeMedia

Autor: Meat MIlkmarți, 18 martie, 2014

TradeMedia furnizeaza solutii complete pentru expunerea mesajelor publicitare. Gama de produse, denumita VISION, a fost creata pentru a furniza cea mai buna solutie de marketing, brand-building, informare si prezentare.

Sistemele de afisaj VISION iti permit sa ajungi la publicul tinta in locatii temporare cum ar fi targuri, expozitii, seminarii sau prezentari dar si in showroom-uri si spatii de birouri. Acestea sunt varianta de serie pentru POSM-uri (roll-up, pop-up, standuri de brosuri, steaguri pentru outdoor sau A-stand).

Departamentul de print este dotat cu utilaje profesionale si o echipa foarte bine pregatita. TradeMedia este furnizor de  sisteme de sustinere a mesajelor publicitare pentru evenimente si campanii BTL.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...