Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Solutii pentru ambalare in vid

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Folosirea tehnologiilor de ambalare in vid este una dintre cele mai eficiente in protejarea produselor din carne fata de actiunea mediului inconjurator, crescand considerabil atat durata de valabilitate, cat si siguranta alimentara a acestora. Prin utilizarea ambalarii in vid se limiteaza actiunea fungilor, a bacteriilor aerobice, precum si evaporarea componentelor volatile.
Iata, mai jos, cateva dintre solutiile care se gasesc pe piata de profil:

Sistem Langovac 2

Special conceput pentru operatiunile de pre-vacuumare, Langovac 2 este recomandat unitatilor de mica si medie capacitate. Deosebit de eficient in eliminarea bulelor de aer din produsele de carne, reduce pierderile de componente volatile, imbunatatind produsul final.
Utilizand un astfel de utilaj, se asigura o foarte buna aderare a produsului la folie, impiedicand decolorarea acestuia.
(Sursa: www.metalquimia.com)

Koch Ultravac 225

Ideala pentru retelele ho-re-ca, Ultravac 225 este recomandata, de asemenea si procesatorilor cu productie redusa. Asigurand o buna calitate a vidarii pana in momentul comercializarii produsului, utilajul elimina problemele aparute la congelare. Este foarte simplu de operat si are o mare capacitate a camerei de vidare, asigurand totodata si o foarte buna densitate la sudarea foliei de polietilena.
(Sursa: www.snyderpaper.com)

Koch Ultravac 500

Ultravac 500, produs si furnizat de Koch videaza si ambaleaza etans pachete de 24, pana la 50 de cm. Avand o mare capacitate de ambalare, Ultravac 500 se preteaza liniilor de mare productie. Prin tehnologia folosita, utilajul creste eficienta productiei, imbunatateste calitatea ambalarii si mareste considerabil termenul de valabilitate a produsului.
Sistemul este prevazut cu displaz digital de control. Fiind construit din otel inoxidabil, utilajul are o mare durata de functionare, producatorul asigurand doi ani de garantie.
Eficient in exploatare, Ultravac 500 diminueaza stress-ul foliei si elimina sparturile.
(Sursa: www.snyderpaper.com)

Koch Ultravac 2100

Destinat ambalarii produselor din carne de porc, pui, peste si ready meal, Ultravac 2100 este deosebit de simplu de operat. Prevazut cu o camera dubla de vacuumare, utilajul este recomandat procesatorilor de mare capacitate, dar si hipermarketurilor care au un mare volum de vanzari ale produselor de carne. Ultravac 2100 ofera o mare flexibilitate a ambalarii, beneficiile in exploatare fiind evidente.
Sistemul mareste considerabil productivitatea si creste calitatea ambalarii.
(Sursa: www.snyderpaper.com)

Jumbo Koch Ultravac 3000

Prin dimensiunile camerei de vacuumare (39-in. W x 35-in. D x 12-in. H), cu Jumbo Koch Ultravac 3000 se pot ambala carcase de porc, parti de carcasa de vita sau produse de mari dimensiuni.
Capacitatea mare de ambalare asigura o mare productivitate, imbunatatind calitatea ambalajului. Jumbo Koch Ultravac 3000 este prevazut cu display digital de cotrol NEMA-4, producatorul acordand doi ani de garantie.
(Sursa: www.snyderpaper.com)

Jumbo Koch Ultravac 3500

Utilaj de mare viteza si productivitate, Jumbo Koch Ultravac 3500 ofera o plaja nelimitata de ambalare in vid, fiind destinata oricarui produs de carne sau ready meal, de orice dimensiune acceptata de industrie.
De o mare versatilitate, Jumbo Koch Ultravac 3500 realizeaza o ambalare vacuumata high-quality, fiind recomandat procesatorilor de medie sau mare dimensiune, precum si sectorului de abatorizare-comercializare.
Utilajul este prevazut cu display digital de control NEMA-4 dar si cu sistem automatizat de incarcare a camerei de vacuumare, acestea permitand cresterea productivitatii si marirea duratei de valabilitate a produselor. Producatorul acorda acestui utilaj doi ani de garantie. (Sursa: www.snyderpaper.com)

Dunapack își extinde operațiunile de producție a cartonului ondulat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 octombrie 2017

(Comunicat) Divizia Dunapack Packaging își amplifică operațiunile în România prin noua fabrică de ambalaje din carton ondulat aflată în zona Bucureștiului și prin modernizarea tehnică semnificativă a fabricii existente DunapackRambox   Grupul de firme deținut de familia Prinzhorn își întărește centrul de producție...

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne
Autor: Aura Alexa Ioan  /   miercuri, 25 octombrie 2017

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inovării permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea...