Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Solutii pentru ambalare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii firmei Michelman ajuta clientii sa treaca de la cutiile de ambalat cerate la cutii imbracate intr-o serie de materiale ecologice, eficiente si mai economice. Astfel ambalajele gofrate au fost multa vreme tratate cu ceara pentru a le ajuta sa mentina alimentele proaspete, raspunzand astfel rigorilor impuse de piata, insa procesatorii si retailerii cauta alternative pentru ceara in ambalare. Michelman ofera o serie de produse pentru invelirea cutiilor, acestea putand fi adaptate in functie de nevoia clientului pentru carne proaspata si procesata, inclusiv burgeri si produse de patiserie, carne tocata sau alte preparate din carne. Propunerile companiei sunt Michem Coat, care este folosit in principal pentru rezistenta la apa, dar ofera rezistenta si la grasimi si uleiuri, si Coating X300™ AF care ofera, de asemenea, rezistenta la apa.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...