Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sonac lansează o gamă nouă de proteine naturale

Autor: Meat MIlkjoi, 12 septembrie, 2013

Sonac , furnizor de proteine de înaltă calitate, de origine animală , grăsimi și minerale , va lansa o gamă îmbunătățită de proteine naturale foarte bine digestibile pentru toate speciile de animale. Lansarea va avea loc în cadrul expoziției SPACE, din acest an, în Rennes , Franța, informează The Meat Site.

MucoPro 80P este o proteină pură din mucoasă porcină hidrolizată creată pentru a stimula consumul de hrană la animale tinere.

Potrivit pentru utilizarea în toate tipurile de hrană pentru animale, MucoPro 80P poate fi achiziționată în cantități mici și cantități bulk, oferind o mai mare flexibilitate pentru producătorii de furaje .

MucoPro 80P este realizată prin intermediul tehnicilor de producție unice Sonac în unitățile de producție din Europa.

Această metodă oferă un ingredient excepțional în furajele animalelor care este concentrat în aminoacizi liberi, plus fracțiuni de di – și tri- peptide care sunt rapid digerate de animalele tinere și pești.

Prin urmare, producătorii de hrană pentru animale pot beneficia de o alternativă sănătoasă la celelalte proteine disponibile pe piață . În plus , MucoPro 80P este permis, de asemenea, prin legislația privind hrana animalelor la nivel European , pentru aplicarea în hrana tuturor speciilor de animale.

Aceasta este una dintre cele câteva proteine animale care pot fi utilizate în toate fabricile de furaje , indiferent dacă acestea au sau nu linii de producție separate pentru rumegătoare și nerumegătoare.

Louis Van Deun , director de vânzări la Sonac, a declarat: ” MucoPro 80P oferă producătorilor avantaje semnificative pentru o varietate largă de aplicații pentru hrana animalelor- proprietăți de inhalare îmbunătățite, nivel scăzut de sare și peste cincizeci la sută mai puțină cenușă decât opțiunile concurenților.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...