Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sondă digitală de temperatură, cu abilități de detectare metalică și în X-Ray

Autor: meatmilkjoi, 13 decembrie, 2018

(Comunicat) Compania britanică Detectamet a fost cosiderată mult timp pionieră în domeniul siguranței alimentare, iar noul lor termomentru inovator, detectabil de corpuri străine în produsele alimentare, arată că firma se află încă în prim-planul acestei industrii.

 

Produs din polimerul unic detectabil Detectamet, dispozitivul poate detecta atât corpuri metalice, cât și acționând în X-Ray, diminuând riscul de contaminare a produselor cu corpuri străine, în cadrul liniilor directoare ale planului HACCP.

 

Cu un brevet în așteptare, acest dispozitiv digital pentru temperatură alimentară este primul termometru detectabil de pe piață. Suprafața netedă și durabilă ușurează curățarea igienică și gama largă de măsurători îl face potrivit pentru toate verificările produselor alimentare, operațiuni de depozitare și echipamente.

 

De asemenea, acesta poate fi așezat într-un suport care se montează pe perete, permițându-vă să aveți o sondă în fiecare etapă crucială a procesului de producție și depozitare a alimentelor.

 

„În limitele strânse ale industriei siguranței alimentelor, companiile nu pot fi sigure că materiile prime, depozitele, frigiderele, mâncărurile gătite etc., sunt în regulă”, spune Leo Wild, directorul de vânzări al Detectamet.

 

„Odată cu introducerea unor noi măsuri BRC-Versiunea 8, este imperativ ca angajații dvs. să știe cum să efectueze verificări ale probelor de alimente. De asemenea, este timpul să revizuiți practicile actuale și să actualizați planul HACCP, dacă este necesar”, continuă Leo.

 

„Toate procesele diferite, necesare pentru a produce produsul alimentar finit, necesită temperaturi diferite. În cadrul BRC, managementul superior are responsabilitatea de a se asigura că angajații lor știu care sunt aceste temperaturi diferite, să le echipeze cu termometrul corect pentru măsurare și să construiască teste și întreținere asigurați-vă că sonda funcționează corect.

 

„Depozitarea, congelarea, dezghețarea, procesarea, prezintă riscuri inerente de contaminare bacteriană sau cu corpuri străine, iar noul nostru dispozitiv de eșantionare oferă o modalitate ușoară de a vă asigura că aceste amenințări sunt reduse la minimum”.

 

Nu numai că produsele Detectamet sunt detectabile (și sunt disponibile într-o gamă de culori vizibile), dar sunt, de asemenea, fabricate din materiale care sunt conforme cu standardele europene și alte standardele globale pentru utilizarea în contact cu alimentele.

 

Pentru mai multe informații despre sonda digitală de temperatură, consultați http://www.detectamet.co.uk/metal-detectable-food-industry-temperature-probe.php

 

Pentru mai multe informații, consultați http://www.detectamet.co.uk/metal-detectable-temperature-probe-holder.php

În UE, alimentele falsificate au cea mai mare pondere din totalul mărfurilor!
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Și săptămâna care a trecut, agenda discuțiilor din Comisia Europeană pentru Agricultură, precum și cea pentru Comerț, a fost cât se poate de plină, de negocierile purtate acolo depinzând și realitățile agro-industriei românești. Dar, iată care sunt ultimele vești de la Bruxelles.   Fake Food   Falsificarea...

Controale ANPC privind comercializarea în vrac a produselor congelate
Autor: meatmilk  /   vineri, 28 septembrie 2018

(Comunicat) Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, prin structurile sale teritoriale, a desfasurat, la nivel national, actiuni de control care au vizat modul de respectare a prevederilor legale la comercializarea în vrac a produselor congelate. Au fost verificati 219 operatori economici constatandu-se abateri la 111  dintre...