Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sondă digitală de temperatură, cu abilități de detectare metalică și în X-Ray

Autor: meatmilkjoi, 13 decembrie, 2018

(Comunicat) Compania britanică Detectamet a fost cosiderată mult timp pionieră în domeniul siguranței alimentare, iar noul lor termomentru inovator, detectabil de corpuri străine în produsele alimentare, arată că firma se află încă în prim-planul acestei industrii.

 

Produs din polimerul unic detectabil Detectamet, dispozitivul poate detecta atât corpuri metalice, cât și acționând în X-Ray, diminuând riscul de contaminare a produselor cu corpuri străine, în cadrul liniilor directoare ale planului HACCP.

 

Cu un brevet în așteptare, acest dispozitiv digital pentru temperatură alimentară este primul termometru detectabil de pe piață. Suprafața netedă și durabilă ușurează curățarea igienică și gama largă de măsurători îl face potrivit pentru toate verificările produselor alimentare, operațiuni de depozitare și echipamente.

 

De asemenea, acesta poate fi așezat într-un suport care se montează pe perete, permițându-vă să aveți o sondă în fiecare etapă crucială a procesului de producție și depozitare a alimentelor.

 

„În limitele strânse ale industriei siguranței alimentelor, companiile nu pot fi sigure că materiile prime, depozitele, frigiderele, mâncărurile gătite etc., sunt în regulă”, spune Leo Wild, directorul de vânzări al Detectamet.

 

„Odată cu introducerea unor noi măsuri BRC-Versiunea 8, este imperativ ca angajații dvs. să știe cum să efectueze verificări ale probelor de alimente. De asemenea, este timpul să revizuiți practicile actuale și să actualizați planul HACCP, dacă este necesar”, continuă Leo.

 

„Toate procesele diferite, necesare pentru a produce produsul alimentar finit, necesită temperaturi diferite. În cadrul BRC, managementul superior are responsabilitatea de a se asigura că angajații lor știu care sunt aceste temperaturi diferite, să le echipeze cu termometrul corect pentru măsurare și să construiască teste și întreținere asigurați-vă că sonda funcționează corect.

 

„Depozitarea, congelarea, dezghețarea, procesarea, prezintă riscuri inerente de contaminare bacteriană sau cu corpuri străine, iar noul nostru dispozitiv de eșantionare oferă o modalitate ușoară de a vă asigura că aceste amenințări sunt reduse la minimum”.

 

Nu numai că produsele Detectamet sunt detectabile (și sunt disponibile într-o gamă de culori vizibile), dar sunt, de asemenea, fabricate din materiale care sunt conforme cu standardele europene și alte standardele globale pentru utilizarea în contact cu alimentele.

 

Pentru mai multe informații despre sonda digitală de temperatură, consultați http://www.detectamet.co.uk/metal-detectable-food-industry-temperature-probe.php

 

Pentru mai multe informații, consultați http://www.detectamet.co.uk/metal-detectable-temperature-probe-holder.php

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

C.E.: Planul pentru gestionarea crizelor în domeniul siguranței alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 februarie 2019

DECIZIA DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2019/300 A COMISIEI din 19 februarie 2019 de instituire a unui plan general pentru gestionarea crizelor în domeniul siguranței produselor alimentare și a hranei pentru animale (Text cu relevanță pentru SEE)   COMISIA EUROPEANĂ, având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii...