Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sorin minea: angst nu produce imitatii de mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In spiritul Parteneriatului franco-roman care combina traditia cu experienta si inovatia, Angst deschide in data de 28 martie 2012 un nou magazin de tip franchiza Carrefour pe Calea 13 Septembrie Nr. 231 A, dupa cum informeaza presedintele Angst, Sorin Minea, printr-un comunicat de presa trimis redactiei noastre.

Magazinul cu o suprafata de 600 mp, ofera carne proaspata, specialitati din carne, branzeturi si lactate, legume si fructe proaspete, paine si produse de panificatie.

In contextul actual legat de calitatea si standardele de produs, Angst mentioneaza ca nu doreste nicio schimbare si nu a facut nicio cerere in aceasta directie. Angst s-a orientat intotdeauna catre producerea de preparate corecte din punct de vedere calitativ, pastrand traditia si respectand in continuare standardele de calitate.

Angst doreste ca pentru produsele romanesti cu denumire consacrata, sa promoveze retetele originale conform standardelor din anii `70.

Nu intelegem razboiul din piata. Desi legislatia permite fiecarei firme un standard propriu, modul in care multi producatori percep calitatea preparatelor din carne, difera in functie de dorinta obtinerii unor costuri mai mici si a maximizarii profitului. Angst nu produce imitatii de mezeluri. Ne bazam pe calitatea produsului, iar atributul calitate il cautam in toate componentele, deoarece politica Angst are in centrul atentiei clientul si satisfacerea nevoilor acestuia.

Obiectivul nostru principal este calitatea, deoarece credem ca viitorul apartine doar produselor de calitate.

Standardele preparatelor Angst vor ramane neschimbate, incercand sa le imbunatatim, aducand pe piata retetele originale, atat din respect pentru cei care le-au inventat cat si pentru consumatori.

Suntem onorati ca putem reprezenta Romania la Targul Alimentaria – Barcelona in perioada 25 – 30 martie 2012 incercand cat mai mult sa facem recunoscuta si pe plan international calitatea si traditionalitatea preparatelor din carne romanesti.

Va asteptam sa ne fiti oaspeti in noua locatie situata in Calea 13 Septembrie pentru a va delecta cu gustari preparate din bunatatile noastre.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...