Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sorin Minea, Sorin Bontea şi Ioan Cristian Şerb vor juriza Concursul de reţete ready meal

Autor: meatmilkjoi, 19 aprilie, 2018

(Comunicat) Euroexpo Fairs, în parteneriat cu Grup Angst Ro şi Ulma Packaging, lansează în cadrul târgului Pack Expo 2018 concursul YOUNG CHEF – concurs de reţete pentru ready meal, care se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 mai 2018, în pavilionul B2 Romexpo Bucureşti. Scopul concursului este promovarea ambalajelor inovatoare prin intermediul produselor gata de consum “ready meal” realizate de tineri bucătari profesionişti din ingrediente proaspete şi de calitate.

 

Provocarea tânărului Chef (concurenţii eligibili sunt cei între 18 şi 35 de ani) este de a crea o reţetă cât mai originală şi variată din ingrediente de calitate şi cu un preţ decent, care să poată fi uşor ambalată, porţionată şi cu un gust constant după o zi sau două de la prepararea ei.

 

Membrii juriului YOUNG CHEF sunt Chef Sorin Bontea – presedintele juriului şi cel care va face preselecţia lucrărilor ce vor intra în semifinala concursului, Sorin Minea (director general Angst, compania–partener al concursului) şi Chef Ioan Cristian Şerb (Executive Chef la Energiea şi câştigătorul primei ediţii “Chefi la cuţite”).

Sunt invitaţi să participe tineri pasionaţi de gătit, bloggeri culinari sau bucătari în devenire. Câştigătorul va primi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de euro, titlul şi trofeul YOUNG CHEF 2018.

 

Concurenţii pot aplica online propunerile lor până pe data de 10.05.2018 –  ultima zi de înscriere, pe site-ul oficial al concursului.  Pe 18 mai va avea loc semifinala YOUNG CHEF (concurenţii vor prepara la faţa locului reţeta propusă, iar juriul va degusta şi selecta cinci reţete finaliste). Pe 19 mai va avea loc finala YOUNG CHEF: cei 5 finalişti vor prepara la faţa locului aceeaşi reţetă de produs, iar publicul larg (vizitatori specialişti, consumatori premium) va degusta şi va vota reţeta câştigătoare.

 

Ce ne dorim cu acest concurs? Să tranformăm mâncarea tradiţională şi preferinţele dietetice în noi kit-uri culinare. De ce? Pentru că tinerele talente în gastronomie merită încurajate şi susţinute. Cum? Cu un ready-meal sănătos într-un ambalaj inovator!

 

Pack Expo 2018, expoziţia dedicată industriei de ambalare şi soluţiilor de ambalare organizată de Euroexpo Fairs şi Romexpo, are loc între 16 şi 19 mai, în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo, Bucureşti.

Mari nereguli la peștele de import, în hypermarket-urile din București
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat ANPC) Comisari din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor București-Ilfov, coordonați de Paul Anghel, Director General al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Horia Constantinescu, Coordonator al Corpului de Control al Președintelui ANPC au efectuat o serie de acțiuni de...

Tehnologia digitală și recunoașterea facială a animalelor din fermă
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 27 mai 2019

Cainthus, una dintre companiile de prestigiu de pe plan mondial, care activează în domeniul video-IT de vârf, dezvoltă în prezent o tehnologie bazată pe recunoașterea vizuală a bovinelor, adaptând sistemele de recunoaștere facială a oamenilor, la animale. Referitor la această temă, Aidan Connolly, CEO al companiei, a vorbit în cadrul...