Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sorin minea vrea sa cumpere pachetul majoritar de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul General Angst, Sorin Dumitru Minea, care detine impreuna cu sotia sa circa 20% dintre actiunile companiei producatoare de mezeluri, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea pachetului majoritar de la omul de afaceri elvetian Urs Angst, proprietarul a 70% din titlurile companiei.

„I-am facut o oferta lui Urs Angst, iar acum sunt in negocieri finale pentru achizitia pachetului majoritar”, a declarat Minea. Directorul general Angst a tinut sa precizeze ca aceasta este o afacere interna ale caror detalii vor fi facute publice dupa finalizarea tranzactiei.

Grupul Angst, cu capital privat romano-elvetian, este unul dintre principalii producatori de mezeluri si retaileri alimentari din Romania si detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate si o retea de circa 20 de supermarket-uri.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...