Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sorin minea vrea sa cumpere pachetul majoritar de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul General Angst, Sorin Dumitru Minea, care detine impreuna cu sotia sa circa 20% dintre actiunile companiei producatoare de mezeluri, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea pachetului majoritar de la omul de afaceri elvetian Urs Angst, proprietarul a 70% din titlurile companiei.

„I-am facut o oferta lui Urs Angst, iar acum sunt in negocieri finale pentru achizitia pachetului majoritar”, a declarat Minea. Directorul general Angst a tinut sa precizeze ca aceasta este o afacere interna ale caror detalii vor fi facute publice dupa finalizarea tranzactiei.

Grupul Angst, cu capital privat romano-elvetian, este unul dintre principalii producatori de mezeluri si retaileri alimentari din Romania si detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate si o retea de circa 20 de supermarket-uri.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...