Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sorin minea vrea sa cumpere pachetul majoritar de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul General Angst, Sorin Dumitru Minea, care detine impreuna cu sotia sa circa 20% dintre actiunile companiei producatoare de mezeluri, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea pachetului majoritar de la omul de afaceri elvetian Urs Angst, proprietarul a 70% din titlurile companiei.

„I-am facut o oferta lui Urs Angst, iar acum sunt in negocieri finale pentru achizitia pachetului majoritar”, a declarat Minea. Directorul general Angst a tinut sa precizeze ca aceasta este o afacere interna ale caror detalii vor fi facute publice dupa finalizarea tranzactiei.

Grupul Angst, cu capital privat romano-elvetian, este unul dintre principalii producatori de mezeluri si retaileri alimentari din Romania si detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate si o retea de circa 20 de supermarket-uri.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...