Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sorin minea vrea sa cumpere pachetul majoritar de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul General Angst, Sorin Dumitru Minea, care detine impreuna cu sotia sa circa 20% dintre actiunile companiei producatoare de mezeluri, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea pachetului majoritar de la omul de afaceri elvetian Urs Angst, proprietarul a 70% din titlurile companiei.

„I-am facut o oferta lui Urs Angst, iar acum sunt in negocieri finale pentru achizitia pachetului majoritar”, a declarat Minea. Directorul general Angst a tinut sa precizeze ca aceasta este o afacere interna ale caror detalii vor fi facute publice dupa finalizarea tranzactiei.

Grupul Angst, cu capital privat romano-elvetian, este unul dintre principalii producatori de mezeluri si retaileri alimentari din Romania si detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate si o retea de circa 20 de supermarket-uri.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...