Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sorin minea vrea sa cumpere pachetul majoritar de la angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul General Angst, Sorin Dumitru Minea, care detine impreuna cu sotia sa circa 20% dintre actiunile companiei producatoare de mezeluri, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea pachetului majoritar de la omul de afaceri elvetian Urs Angst, proprietarul a 70% din titlurile companiei.

„I-am facut o oferta lui Urs Angst, iar acum sunt in negocieri finale pentru achizitia pachetului majoritar”, a declarat Minea. Directorul general Angst a tinut sa precizeze ca aceasta este o afacere interna ale caror detalii vor fi facute publice dupa finalizarea tranzactiei.

Grupul Angst, cu capital privat romano-elvetian, este unul dintre principalii producatori de mezeluri si retaileri alimentari din Romania si detine doua fabrici de produse fierte, o fabrica de produse crud-uscate si o retea de circa 20 de supermarket-uri.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...