Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Spanghero a reprimit autorizația de funcționare

Autor: Ilie Stoianmarți, 19 februarie, 2013

Spanghero, procesatorul francez de carne implicat în scandalul european al cărnii de cal şi suspectat că ar fi înlocuit etichetele produselor, va putea să producă în continuare.

Autorităţile franceze i-au înapoiat licenţa de funcţionare după ce, la începutul anchetei, activitatea firmei fusese oprită.

Compania va putea produce doar carne tocată, cârnați și produse proaspete, fără a avea voie să depoziteze carne congelată, informează recolta.eu.

„În urma informațiilor anchetei, care mi-au fost prezentate în dimineața aceasta, am decis să înapoiez autorizaţia pentru carne tocată şi cârnați”, a declarat Stephane Le Foll, ministrul francez al Agriculturii.

Acesta a explicat că până acum a fost verificat 80% din stocul de carne al companiei și că rezultatul final al anchetei va fi prezentat vineri.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...