Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Spanghero a reprimit autorizația de funcționare

Autor: Ilie Stoianmarți, 19 februarie, 2013

Spanghero, procesatorul francez de carne implicat în scandalul european al cărnii de cal şi suspectat că ar fi înlocuit etichetele produselor, va putea să producă în continuare.

Autorităţile franceze i-au înapoiat licenţa de funcţionare după ce, la începutul anchetei, activitatea firmei fusese oprită.

Compania va putea produce doar carne tocată, cârnați și produse proaspete, fără a avea voie să depoziteze carne congelată, informează recolta.eu.

„În urma informațiilor anchetei, care mi-au fost prezentate în dimineața aceasta, am decis să înapoiez autorizaţia pentru carne tocată şi cârnați”, a declarat Stephane Le Foll, ministrul francez al Agriculturii.

Acesta a explicat că până acum a fost verificat 80% din stocul de carne al companiei și că rezultatul final al anchetei va fi prezentat vineri.

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...

Argentina și-a crescut livrările de carne în Rusia
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Argentina și-a mărit livrările de carne în Rusia, o piață care continuă să aibă deficite la o serie de produse. Conform estimărilor preliminare, în 2014 totalul importurilor de carne de pasăre din Argentina către Rusia s-au ridicat la 20.000 de tone (t), cu aproximativ 25% mai mult decât în ​​2013, anunță Global...