Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Spar international- crestere de 4.6% in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Retail & FMCG, pentru SPAR International, anul 2011 a fost al treilea an consecutiv in care grupul austriac de retail a inregistrat vanzari record, in ciuda perioadei de criza economica, resimtita la nivel mondial.

Astfel, in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, incasarile sale au depasit cu 4.6% vanzarile din anul 2010.

La nivel mondial, vanzarile grupului austriac au inregistrat o crestere de 1, 36 miliarde euro in 2011, ajungand la suma de 3,11 miliarde euro si la o crestere de 16% in ultimii trei ani.
Cu ocazia anuntarii acestor rezultate, in cadrul celui de-al 57-lea Congres International organizat de SPAR in Sun City, Africa, domnul Gordon Campbell, Director General al SPAR International, a subliniat faptul ca aceste rezultate se datoreaza indeosebi strategiei multiformat pe care grupul SPAR a adoptat-o:

Consumatorii sunt mai putin dispusi sa se deplaseze pentru a-si face cumparaturile si prefera sa faca acest lucru in apropierea domiciliului lor. Noi am venit in intampinarea acestei nevoi, aducand in centrul orasului produsele de larg consum din piata de retail, dar si prin intermediul magazinelor SPAR, amplasate in statiile de benzina din cateva tari, a precizat domnul Campbell.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...