Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Spar international- crestere de 4.6% in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Retail & FMCG, pentru SPAR International, anul 2011 a fost al treilea an consecutiv in care grupul austriac de retail a inregistrat vanzari record, in ciuda perioadei de criza economica, resimtita la nivel mondial.

Astfel, in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, incasarile sale au depasit cu 4.6% vanzarile din anul 2010.

La nivel mondial, vanzarile grupului austriac au inregistrat o crestere de 1, 36 miliarde euro in 2011, ajungand la suma de 3,11 miliarde euro si la o crestere de 16% in ultimii trei ani.
Cu ocazia anuntarii acestor rezultate, in cadrul celui de-al 57-lea Congres International organizat de SPAR in Sun City, Africa, domnul Gordon Campbell, Director General al SPAR International, a subliniat faptul ca aceste rezultate se datoreaza indeosebi strategiei multiformat pe care grupul SPAR a adoptat-o:

Consumatorii sunt mai putin dispusi sa se deplaseze pentru a-si face cumparaturile si prefera sa faca acest lucru in apropierea domiciliului lor. Noi am venit in intampinarea acestei nevoi, aducand in centrul orasului produsele de larg consum din piata de retail, dar si prin intermediul magazinelor SPAR, amplasate in statiile de benzina din cateva tari, a precizat domnul Campbell.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...