Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Spar international- crestere de 4.6% in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Retail & FMCG, pentru SPAR International, anul 2011 a fost al treilea an consecutiv in care grupul austriac de retail a inregistrat vanzari record, in ciuda perioadei de criza economica, resimtita la nivel mondial.

Astfel, in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, incasarile sale au depasit cu 4.6% vanzarile din anul 2010.

La nivel mondial, vanzarile grupului austriac au inregistrat o crestere de 1, 36 miliarde euro in 2011, ajungand la suma de 3,11 miliarde euro si la o crestere de 16% in ultimii trei ani.
Cu ocazia anuntarii acestor rezultate, in cadrul celui de-al 57-lea Congres International organizat de SPAR in Sun City, Africa, domnul Gordon Campbell, Director General al SPAR International, a subliniat faptul ca aceste rezultate se datoreaza indeosebi strategiei multiformat pe care grupul SPAR a adoptat-o:

Consumatorii sunt mai putin dispusi sa se deplaseze pentru a-si face cumparaturile si prefera sa faca acest lucru in apropierea domiciliului lor. Noi am venit in intampinarea acestei nevoi, aducand in centrul orasului produsele de larg consum din piata de retail, dar si prin intermediul magazinelor SPAR, amplasate in statiile de benzina din cateva tari, a precizat domnul Campbell.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...