Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Spar international- crestere de 4.6% in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Retail & FMCG, pentru SPAR International, anul 2011 a fost al treilea an consecutiv in care grupul austriac de retail a inregistrat vanzari record, in ciuda perioadei de criza economica, resimtita la nivel mondial.

Astfel, in perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2011, incasarile sale au depasit cu 4.6% vanzarile din anul 2010.

La nivel mondial, vanzarile grupului austriac au inregistrat o crestere de 1, 36 miliarde euro in 2011, ajungand la suma de 3,11 miliarde euro si la o crestere de 16% in ultimii trei ani.
Cu ocazia anuntarii acestor rezultate, in cadrul celui de-al 57-lea Congres International organizat de SPAR in Sun City, Africa, domnul Gordon Campbell, Director General al SPAR International, a subliniat faptul ca aceste rezultate se datoreaza indeosebi strategiei multiformat pe care grupul SPAR a adoptat-o:

Consumatorii sunt mai putin dispusi sa se deplaseze pentru a-si face cumparaturile si prefera sa faca acest lucru in apropierea domiciliului lor. Noi am venit in intampinarea acestei nevoi, aducand in centrul orasului produsele de larg consum din piata de retail, dar si prin intermediul magazinelor SPAR, amplasate in statiile de benzina din cateva tari, a precizat domnul Campbell.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...