Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Specialiști români, în vizită la BFR Groupe -Franța

Autor: Meat MIlkluni, 14 aprilie, 2014

La inceputul acestei luni, specialisti romani, dar si din Grecia, Italia, Polonia, Rusia, Austria, Germania, Anglia, Franta, Suedia si Elvetia., au efectuat o vizita de lucru la BFR Groupe, care este formata la ora actuala din mai multe divizii:Ermatec, Euro.Cri, Latinpack, Lassoudry.

In cadrul acestui proiect care a vizat familiarizarea cu toate utilajele/echipamentele/masinile grupului BFR, vizitatorii au facut cunostinta cu presedintele grupului Eric Brule si directorii generali ai celor 4 companii si am aflat istoricul fiecarei divizii.

Un punct interesant a fost prezentarea (in format ppt) a fiecarui agent si a firmei pe care o reprezinta ( ce alte colaborari internationale are). Bineinteles ca nu au lipsit si momente de networking, degustare de branzeturi si vinuri specifice Frantei.

ERMATEC – ofera cele mai bune solutii de feliere si portionare culama cu ultrasunete la gramaj fix si gramaj variabil. Aceste masini sunt destinate sectorului: branzeturi, carne procesata, brutarii si patiserii.

EURO.CRI – produce o gama variata de benzi transportoare,roboti ( pick in place), interfete intre masini, sisteme de acumulare si alimentare care sunt necesare in procesul de productie cat si optimizari in lantul de productie pentru ready-meal, sandwiches, produse inghetate, brutarii, patiserii.

LATINPACK – este un actor principal in ceea ce priveste ambalarea pe orizontala si verticala, tray sealer, detector de metale si detectoe cu raze X.

LASSOUDRY – realizeaza linii complete de productie pentru industria alimentara.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...