Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Specialistii se reunesc la Anuga Foodtech intre 10 si 13 martie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targul de specialitate Anuga FoodTec va aduce in fata publicului ultimele noutati din domeniu, de la procesare si ambalare, pana la igiena, depozitare si distributie, intre 10 si 13 martie, la Koln, in Germania.

Expozantii nu se vor limita la un sector anume, materiale specifice sau sub-procese, astfel ca organizatorii se asteapta ca peste 1.200 de companii, din mai mult de 40 de tari, sa expuna in acest an, relateaza presa internationala.

Targul va fi organizat de compania Koelnmesse si Societatea Germana pentru Agricultura. Spatiul expozitional, cu o suprafata de 110.000 de metri patrati va avea si o sectiune speciala pentru roboti de impachetare, menita sa demonstreze siguranta, rapiditatea si calitatea igienei metodelor de prductie, procesare si impachetare a produselor alimentare fara ajutorul omului.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...