Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sportivii sud-africani medaliati cu aur la jo au primit recompensa cate o vaca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Mediafax)

Cadoul vine de la un om de afaceri, Jan Scannell, „Jan Braai”, care vrea sa-i reuneasca pe toti sud-africanii in jurul unui gratar la 24 septembrie, ziua consacrata celebrarii mostenirii culturale in Africa de Sud.

Castigatorii de la canotaj au fiecare dreptul la o vaca sau la echivalentul acesteia in carne. Printre ei, Sizwe Ndlovu, singurul sportiv de culoare care a castigat aurul, a ales animalul viu, care va merge sa pasca la o ferme a unui prieten din apropiere de Pietermaritzburg.

Vaca lui Matthew Brittain va merge la ferma unchiului sau din Mashishing (nord-est), in timp ce John Smith si James Thompson au ales carne si biltong (carne condimentata si uscata la vant).

Cameron van der Burgh, campion olimpic la 100 metri bras, a preferat 140 kg de biltong, oferind carnea unui orfelinat din Alexandra (Johannesburg).

In ceea ce-l priveste pe Chad le Clos, medaliat cu aur la 200 metri fluture, acesta nu a decis inca ce va prefera: vaca sau carne. O vaca este estimata la circa 7.000 de ranzi (700 euro).

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...