Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sportivii sud-africani medaliati cu aur la jo au primit recompensa cate o vaca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Mediafax)

Cadoul vine de la un om de afaceri, Jan Scannell, „Jan Braai”, care vrea sa-i reuneasca pe toti sud-africanii in jurul unui gratar la 24 septembrie, ziua consacrata celebrarii mostenirii culturale in Africa de Sud.

Castigatorii de la canotaj au fiecare dreptul la o vaca sau la echivalentul acesteia in carne. Printre ei, Sizwe Ndlovu, singurul sportiv de culoare care a castigat aurul, a ales animalul viu, care va merge sa pasca la o ferme a unui prieten din apropiere de Pietermaritzburg.

Vaca lui Matthew Brittain va merge la ferma unchiului sau din Mashishing (nord-est), in timp ce John Smith si James Thompson au ales carne si biltong (carne condimentata si uscata la vant).

Cameron van der Burgh, campion olimpic la 100 metri bras, a preferat 140 kg de biltong, oferind carnea unui orfelinat din Alexandra (Johannesburg).

In ceea ce-l priveste pe Chad le Clos, medaliat cu aur la 200 metri fluture, acesta nu a decis inca ce va prefera: vaca sau carne. O vaca este estimata la circa 7.000 de ranzi (700 euro).

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...