Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sportivii sud-africani medaliati cu aur la jo au primit recompensa cate o vaca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Mediafax)

Cadoul vine de la un om de afaceri, Jan Scannell, „Jan Braai”, care vrea sa-i reuneasca pe toti sud-africanii in jurul unui gratar la 24 septembrie, ziua consacrata celebrarii mostenirii culturale in Africa de Sud.

Castigatorii de la canotaj au fiecare dreptul la o vaca sau la echivalentul acesteia in carne. Printre ei, Sizwe Ndlovu, singurul sportiv de culoare care a castigat aurul, a ales animalul viu, care va merge sa pasca la o ferme a unui prieten din apropiere de Pietermaritzburg.

Vaca lui Matthew Brittain va merge la ferma unchiului sau din Mashishing (nord-est), in timp ce John Smith si James Thompson au ales carne si biltong (carne condimentata si uscata la vant).

Cameron van der Burgh, campion olimpic la 100 metri bras, a preferat 140 kg de biltong, oferind carnea unui orfelinat din Alexandra (Johannesburg).

In ceea ce-l priveste pe Chad le Clos, medaliat cu aur la 200 metri fluture, acesta nu a decis inca ce va prefera: vaca sau carne. O vaca este estimata la circa 7.000 de ranzi (700 euro).

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...