Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Statele unite: program extins pentru combaterea salmonelei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Serviciul USDA pentru Siguranta Alimentara si de Inspectie (FSIS) a anuntat ca va extinde Programul de Initiativa Salmonella (SIP) pentru a sprijini industria in reducerea agentilor patogeni din carnea cruda si cea provenita de la pasarile de curte.

In acest sens SIP va permite procesatorilor sa opereze in temeiul derogarilor de reglementare in cazul in care vor incerca noi proceduri, echipamente sau tehnici de prelucrare, pentru a controla mai bine salmonela.
Concomitent, de la aceste unitati se vor colecta mostre de produs in mod regulat, pentru a testa agentii patogeni, completandu-se astfel baza de date ale FSIS, in vederea stabilirii unor proceduri mai eficiente de actiune.
Dr. Elisabeth Hagen, subsecretar de stat in Departamentul pentru Agricultura al Administratiei americane a declarat: Prevenirea este cel mai bun mod de a incuraja inovarea de catre industria alimentara pentru a face produse mai sigure (I.S. cf. FoodNavigator)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...