Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stații de epurare, Incineratoare și alte Instalații prezentate la Romenvirotec

Autor: Meat MIlkvineri, 21 martie, 2014

Cu ocazia târgului Romenvirotec desfășurat în perioada 26-29 martie la Romexpo, București, Aqua D&P Technologies va prezenta gama întreagă de tehnologii și servicii în domeniul Protecției Mediului și Industriei Alimentare.

Aqua D&P este o companie cu capital integral românesc și oferă servicii de Proiectare, Montaj și Punere în Funcțiune, Instruire Operatori și Urmărire Periodică a Funcționării.

În cadrul târgului îi veți întâlni pe reprezentanții companiei Aqua D&P Technologies din Cluj. Sunt prezentate cele mai noi tehnologii și soluții eficiente pentru afacerea dumneavostră. Din acestea amintim: Stații de epurare apă uzată, Incineratoare deșeuri, Instalații de Biogaz, Instalații de Deshidratare a Nămolului, Potabilizare și Denitrificare, Biotehnologii.

Vor fi prezenți la stand reprezentanți ai firmelor străine partenere precum Pieralisi, Landustrie, Nordic Water, Inciner8.

Gama de echipamente tehnologice include: Instalații de flotație cu aer dizolvat, Pompe, Aeratori, Instalații de automatizare, Decantoare și Separatoare Centrifugale, Instalații de preparare și dozare chimicale, Arzătoare industriale, Biotehnologii, Instalații de Filtrare și Prefiltrare, Snecuri, etc.

Printre clienții Aqua D&P se numără: Agrisol International, Ambro Suceava, InterAgro, Bunge, Tenaris, Sergiana, Napolact, Prio, Avicola Buzau, Vascar, Albalact, Cotnari, Crama Garboiu, Europig, Kosarom, Ocean Fish, Carniprod, Koyo, Vinexport, Schlumberger, Martifer, Agrana și lista continuă.

Contact:
Dipl. Ing. Paul Chezan – Director Vanzari – 0740156525, email: contact@aquadp.ro.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...