Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ștefan Pădure este numit în funcția de Director Executiv al Asociației Române a Cărnii

Autor: Meat MIlkjoi, 25 aprilie, 2013

Comunicat de presa ARC

 

Ne face plăcere să vă anunțăm că, începând cu data de 29 aprilie 2013, Ștefan Pădure va prelua funcția de Director Executiv al Asociației Române a Cărnii, în urma numirii sale de către Consiliul director ARC. Mihai Vișan, care a deținut această poziție în perioada 1999 – până în prezent,  se dedica gestionării directe a proiectelor în cadrul Romalimenta.

Ovidiu Dușleag, președinte al ARC: “În numele consiliului director al Asociației Române a Cărnii, îi mulțumesc domnului Mihai Vișan pentru responsabilitatea asumată și realizările  obținute pe parcursul acestei colaborări.”

Având o solidă experiență de peste 15 ani în industria alimentară, Ștefan Pădure a coordonat anterior proiecte ample de vânzări , marketing si sisteme de management,  cu rezultate foarte bune obținute. În cadrul ARC, Ștefan Pădure va fi implicat în conducerea executivă în vederea atingerii obiectivelor pe care ARC și le propune. Pentru anul 2013, focusul este pe creșterea exportului de produse românești din carne și reducerea  taxei pe valoare adăugată.

Vă invităm să fiți alături de noi pentru a-l întâmpina pe Ștefan Pădure în funcția de Director Executiv al Asociației Române a Cărnii.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...