Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ștefan Pădure: România, scoasă de pe lista evenimentelor internaționale

Autor: Maria Demetriadmarți, 25 octombrie, 2016

Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promo­varea Alimentului Ro­mânesc (APAR), spune că eşecul de la SIAL, cel mai mare târg alimentar din lume organizat la Paris, nu este un caz singular. Mai multe târguri nu au mai fost organizate din cauză că reprezentanţii Ministerului Econo­miei nu şi-au îndeplinit obligaţiile la timp.

 

În cazul eşecului de la SIAL, standul României, pentru care Ministerul Economiei a plătit peste 300.000 de euro, a rămas neame­najat după ce firma care trebuia să se ocupe de acest lucru s-a retras din proiect, afirmă Ștefan Pădure.

 

„Erau programate mai multe târguri din diverse sectoare, precum IT sau mobilier, dar care au fost ratate pentru că statul nu a plătit, iar firmele nu au reuşit să se organizeze pe banii lor să participe. În cazul SIAL, marele câştig a fost totuşi că s-a plătit chiria spaţiului de către Ministerul Economiei. De bine, de rău, la SIAL s-a făcut ceva, dar sunt sectoare care au ratat în mai mulţi ani participarea la târg, iar România este scoasă de pe hartă“, a declarat Ştefan Pădure, citat de Ziarul financiar.

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...