Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ștefan Pădure: România, scoasă de pe lista evenimentelor internaționale

Autor: Maria Demetriadmarți, 25 octombrie, 2016

Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promo­varea Alimentului Ro­mânesc (APAR), spune că eşecul de la SIAL, cel mai mare târg alimentar din lume organizat la Paris, nu este un caz singular. Mai multe târguri nu au mai fost organizate din cauză că reprezentanţii Ministerului Econo­miei nu şi-au îndeplinit obligaţiile la timp.

 

În cazul eşecului de la SIAL, standul României, pentru care Ministerul Economiei a plătit peste 300.000 de euro, a rămas neame­najat după ce firma care trebuia să se ocupe de acest lucru s-a retras din proiect, afirmă Ștefan Pădure.

 

„Erau programate mai multe târguri din diverse sectoare, precum IT sau mobilier, dar care au fost ratate pentru că statul nu a plătit, iar firmele nu au reuşit să se organizeze pe banii lor să participe. În cazul SIAL, marele câştig a fost totuşi că s-a plătit chiria spaţiului de către Ministerul Economiei. De bine, de rău, la SIAL s-a făcut ceva, dar sunt sectoare care au ratat în mai mulţi ani participarea la târg, iar România este scoasă de pe hartă“, a declarat Ştefan Pădure, citat de Ziarul financiar.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...